Zijn jouw studenten #futureproof?

In de nieuwe serie #Futureproof gaan we dieper in op ervaringen van studenten met hun opleiding en hoe dat aansluit op de steeds internationalere beroepspraktijk.
Geschreven door Nuffic

Studenten komen steeds vaker in aanraking met verschillende culturen, internationale contacten en andere talen. Hoe bereid je studenten hier op voor?

In deze eerste aflevering staan interculturele vaardigheden centraal. Wat moeten studenten van nu leren om straks in de steeds internationalere wereld hun werk te kunnen doen? Hoe #Futureproof zijn mbo-studenten Floride en Maria van het Gezondheid, Welzijn & Sport College van Zadkine in Rotterdam? Wat vinden hun praktijkbegeleider, medestudenten en vakdocent?

Wil jij ook internationaliseren op jouw mbo-school? Neem dan contact met ons op of lees meer over internationaliseren in je eigen omgeving. Bekijk ook ons cursusaanbod.

Wat is Futureproof?

Met de videoserie Futureproof gaan we dieper in op ervaringen van studenten met hun opleiding en hoe dat aansluit op de steeds internationalere beroepspraktijk. Studenten komen steeds vaker in aanraking met verschillende culturen, internationale contacten en andere talen. Hoe bereiden zij zich hierop voor?

Kijk hier voor de tweede aflevering van Futureproof.