Ben je ook aanwezig op de EAIE-conferentie 2024?

Kom je in september ook naar Toulouse om samen met 7000 onderwijsprofessionals uit binnen- en buitenland je internationale netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen? En om de laatste ontwikkelingen en trends te horen over internationalisering in het onderwijs?

Nuffic neemt ook dit jaar deel aan de EAIE-conferentie, die van 17 tot en met 20 september 2024 in Toulouse zal plaatsvinden. Sinds de oprichting van EAIE in 1989 is Nuffic betrokken bij de jaarlijkse conferentie.

Net als voorgaande jaren coördineert Nuffic het NL-Paviljoen. Hierin is Nuffic met een eigen stand te vinden samen met 26 Nederlandse hogescholen en universiteiten.

Het thema van deze 34e editie is “En Route” en er is weer een gevarieerd aanbod aan workshops en sessies waaraan deelgenomen kan worden. Nuffic deelt haar kennis en inzichten tijdens vijf sessies.

Nuffic-sessies

De sessies die Nuffic organiseert tijdens de EAIE-conferentie zijn:

 • Academic collaboration in political sensitive contexts – Myanmar
  Door Mark Vlek de Coningh i.s.m. DAAD, Campus France
 • Transforming international student services with AI: En Route to an Innovative Future
  Door Virginia van der Ster i.s.m. Universidad Autonoma de Madrid
 • Supporting HEI’s on their IaH route: the potential of National Agencies
  Door Anouk Vermeulen i.s.m. Swiss National Agency Movetia, Halmstad University
 • International students – ideal immigrants? How to raise international students’ contribution to the labour market
  Door Kumi Tempels i.s.m. Daad, Harno
 • Staying or leaving after graduation? Decision-making and challenges of international alumni (poster session)
  Door Kasper van der Toorn & Gijs Ybema

Inschrijving EAIE-conferentie is geopend

Inschrijven voor de conferentie kan nu via de website van EAIE Toulouse 2024. Inschrijving voor de Nuffic-sessies is niet noodzakelijk.

Meer informatie?

We ontmoeten je graag bij onze stand C25 of tijdens een van onze sessies. Mocht je nog vragen hebben over Nuffics deelname, neem dan contact op met Puck Dekker, eaie@nuffic.nl.

Op 8 oktober 2024 organiseert Nuffic Connects een online sessie om trends en ontwikkelingen over Internationalisation at Home, die zijn opgehaald tijdens de EAIE te delen. Ga naar onze eventpagina om je voor deze sessie aan te melden: Nuffic Connects: Wat nemen we mee van de EAIE?.