Wat staat er op deze pagina?
Terug naar boven

Beschrijving

Let op: deze sessie is Engelstalig

Tijdens deze online Nuffic Connects sessie zullen we dieper ingaan op verschillende IaH thema’s zoals internationale competenties, strategie, professionalisering, digitalisering en diversiteit en inclusie.

Collega’s van verschillende hoger onderwijs instellingen in Nederland zullen hun take-aways delen van de sessies die zij hebben bijgewoond bij de European Association for International Education (EAIE) conferentie in Rotterdam. Welke nieuwe inzichten hebben zij opgedaan en nemen zij mee in hun werk? Indien je zelf naar de EAIE bent geweest, is er ook ruimte om jouw take-aways te delen en hierover in gesprek te gaan.

Na een plenaire opening, zullen we het gesprek aangaan in kleinere groepen. We sluiten af met een wrap up.

Het webinar is zowel voor mensen die naar de EAIE zijn geweest als mensen die er niet bij konden zijn. Het gaat om het delen van inzichten en het gesprek hierover aangaan.

Zie voor een indruk van de sessie het volgende artikel dat we vorig jaar publiceerden na een gelijksoortig webinar: EAIE: in gesprek over internationalisation at home.

Praktisch 

Het webinar vindt plaats op 12 oktober van 10.00 tot 11.30. Tijdens de sessie kun je de onderwerpen kiezen waar jouw interesse naar uitgaat.

Heb je vragen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Anouk Vermeulen, projectmanager internationalisation at home in het hoger onderwijs; avermeulen@nuffic.nl

Heb je vragen over inschrijven of andere technische zaken, neem contact op met nufficconnects@nuffic.nl