Annelies van Eenennaam manager pijler NL Nuffic

Annelies van Eenennaam start vanaf september als de nieuwe manager van de pijler Nederland van Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs.
Annelies van Eenennaam

Annelies van Eenennaam is vanaf 1 september 2022 de nieuwe manager van de pijler Nederland van Nuffic. Ze neemt hiermee deze taak over van Cees in ‘t Veld, die als interim-manager deze rol sinds begin 2022 vervult. Annelies is momenteel voorzitter van het College van Bestuur van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

“Met Annelies krijgen we een manager die goed is ingevoerd in het hoger onderwijs én in innovatie. Ervaring die uitstekend past bij de huidige koers van Nuffic. Als bestuurder bij de Gerrit Rietveld Academie heeft ze met haar zakelijke, en toch persoonlijke, aanpak prachtige resultaten neergezet. We kijken ernaar uit om met haar te gaan samen te werken”, aldus Titia Bredée, directeur-bestuurder van Nuffic.

“Ik ben heel enthousiast om deze volgende stap te gaan maken. Na bijna 14 jaar in het hoger onderwijs, is de overstap naar Nuffic is voor mij heel logisch. De Gerrit Rietveld Academie is een hele diverse en internationale omgeving. De hele wereld komt dagelijks bij mij over de vloer. Die ervaring breng ik graag mee naar Nuffic en hoop ik ook zeker te uit te breiden”, aldus Annelies Eenennaam.