Leerlingactiviteiten

Team Mathematics Challenge

Teams uit de eerste en tweede klas havo en vwo lossen wiskundige problemen op tijdens de Team Mathematics Challenge. Ze doen dat in het Engels en zo snel mogelijk.

Lees verder...

Cricket Challenge

Leerlingen uit de tweede klas vmbo, havo en vwo spelen een crickettoernooi. Hun docenten kunnen meedoen aan clinics.

Lees verder...

Junior Speaking Contest

Leerlingen uit de tweede en derde klas van havo en vwo schrijven een Engelse speech en dragen die voor tijdens de Junior Speaking Contest. Er is een aparte competitie voor beide leerjaren.

Lees verder...

Drama Contest

Leerlingen uit de tweede en derde klas van het vmbo, havo en vwo bereiden een scène voor en spelen die tijdens de Drama Contest. Deze wedstrijd is volledig in het Engels.

Lees verder...

Tvmbo Mastermind Quiz and Drama Challenge

Leerlingen uit de 2e en 3e klas van het tweetalig vmbo kunnen meedoen aan deze activiteit. In het eerste deel wordt hun kennis op de proef gesteld. In het tweede deel laten de leerlingen zich van hun creatieve kant zien.

Lees verder...

TTO GLOBE Science Fair

Leerlingen uit 4 en 5 havo en vwo doen onderzoek en schrijven een onderzoeksrapport. Tijdens de TTO GLOBE Science Fair presenteren ze hun rapport aan de jury en aan elkaar.

Lees verder...

Junior Speaking Contest 2018

For this contest, pupils from the 2nd and 3rd year of bilingual schools will write a speech in English and then deliver the speech. After the speech they will have to answer 2 questions.

Lees verder...

Laatste wijziging: 11-12-2017 09:30