Werken met de TwinSpace

Ieder project heeft een eigen TwinSpace. Dat is een virtuele ruimte waarin de leerlingen en docenten samenwerken. Je bepaalt zelf wie er toegang krijgen tot de TwinSpace van jouw project.

Als je project is goedgekeurd krijg je toegang tot de TwinSpace van jouw project. Werk je samen met meer dan een buitenlandse partner, voeg dan zelf de overige partners toe aan je TwinSpace. Dat doe je via eTwinning Live.

Leerlingen toevoegen

Voeg ook jouw eigen leerlingen toe aan je TwinSpace. Je kunt ze individueel toegang geven, of in groepjes. Zij komen direct in de TwinSpace terecht zodra ze inloggen op www.etwinning.net.

Werken in de TwinSpace

In de TwinSpace kun je op verschillende manieren samenwerken, bijvoorbeeld via een mailprogramma, een forum en een chatbox. Gebruik je tijdens je project een programma als Word, Photoshop of MovieMaker? Dan kun je de bestanden die je daarmee maakt delen via de TwinSpace. Inspiratie nodig? Bekijk een lijst met programma’s die je kunt gebruiken tijdens je project.

Delen met anderen

Als jouw project is afgerond kun je het eindproduct met anderen delen door (een deel van) je TwinSpace openbaar te maken.

Verdiep je verder in de TwinSpace

  • Bekijk 3 filmpjes om alles te leren over het beheer van de TwinSpace.

Hulp nodig of vragen?

De helpdesk van eTwinning is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via en 070 4260 260.

Laatste wijziging: 06-12-2017 15:30