Hoe helpen we?

Of het nu gaat om een tussenjaar, studie of stage - we helpen je studenten op weg door ze goed te informeren. We hebben daarvoor verschillende soorten promotiemateriaal en tools. Er is ook uitgebreide informatie over WilWeg voor mbo-studenten en over een bachelor doen in het buitenland.

Website

Waar moet je aan voldoen om aan een universiteit in Canada te kunnen studeren? Hoe vind je een goede stageplaats op Curaçao? En hoe zit het met visa, woonruimte en dagelijkse kosten?

Op de website www.wilweg.nl staat het antwoord op dit soort vragen. Je vindt er ook ervaringsverhalen van studenten die net terug zijn. Zo kunnen jouw studenten goed voorbereid op reis.

Beursopener

Beursopener is een zoekmachine voor studiebeurzen. Nederlandse studenten die naar het buitenland gaan voor studie, stage of onderzoek kunnen deze gebruiken als ze extra financiering willen.

Ga naar Beursopener

Heb je een beurs die nog niet in Beursopener staat en wil je die laten opnemen in de zoekmachine?

Zet jouw beurs in Beursopener

Folders en filmpjes

WilWeg op social media

WilWeg is ook te vinden op social media. Scholieren en studenten kunnen ons vragen stellen op Facebook, filmpjes bekijken op YouTube en verhalen van andere studenten volgen op Instagram.

Je studenten kunnen ons Instagram-account een weekje overnemen of ervaringsverhalen aanleveren. We zoeken bovendien ieder jaar in mei nieuwe WilWeg-ambassadeurs. Dat zijn studenten die zo enthousiast zijn geworden van hun buitenlandervaring, dat ze er graag over vertellen aan andere studenten.

WilWeg op jouw evenement

Organiseer je een beurs of bijeenkomst over studie, stage of tussenjaar in het buitenland? En wil je dat WilWeg daar bij is? Of wil je jouw evenement onder de aandacht brengen bij scholieren of studenten?

WilWeg op jouw evenement

WilWeg-nieuwsbrief

4 keer per jaar versturen we een nieuwsbrief voor scholieren en studenten over een studie, stage of tussenjaar in het buitenland. Hier kondigen we ook aan wanneer we evenementen, webinars en andere activiteiten organiseren.

Meld je aan voor de WilWeg-nieuwsbrief

Contact

Neem voor meer informatie over WilWeg contact op met ons.