Trainingsaanbod Nuffic Academy

meer over:
Wil je meer weten over internationalisering in het onderwijs? Volg een training bij Nuffic Academy. Je leert internationalisering toepassen in je werk.
Opleiding 'coordinatior tto'

Bij Nuffic Academy vind je trainingen en cursussen op het gebied van internationalisering:

  • voor professionals in het onderwijs;
  • gegeven door deskundige trainers;
  • altijd binnen de context van de onderwijssector;
  • online, op locatie of bij ons op kantoor.

Primair onderwijs

De trainingen en e-learning over vroeg vreemdetalenonderwijs, wereldburgerschap en beleidsplannen in het primair onderwijs helpen jou en je school met internationaliseren. Of je nou net begint met internationalisering of al gevorderd bent; er is altijd een passend aanbod.

Voortgezet onderwijs

Internationalisering in het voortgezet onderwijs kent vele vormen. Gebruik de trainingen en e-learning om internationalisering op jouw school te versterken.

Middelbaar beroepsonderwijs

Gebruik de trainingen en e-learning om verder te komen met internationalisering op jouw mbo-school. Het aanbod voor het mbo wordt de komende tijd uitgebreid, zodat er altijd een training is die past bij jouw wensen.

Hoger onderwijs

Bekijk de trainingen en e-learning over internationalisering in het hoger onderwijs. Het aanbod gaat over beleid, mobiliteit van staf en docenten, lesgeven in de international classroom, waardering van diploma’s en samenwerkingsmogelijkheden.

Inschrijven en contact

Zet de volgende stap in je carrière in internationalisering. Schrijf je in voor een van de trainingen of cursussen van de Nuffic Academy!

Heb je hulp nodig om te vinden wat bij jou past? Of heb je een specifieke leervraag? Neem dan eens contact op met een van onze adviseurs.

Internationalisering voor mbo-docenten

Internationalisering voor mbo-docenten

Niet alleen voor studenten is het belangrijk dat zij buitenlandervaring opdoen. Steeds meer docenten nemen een kijkje in het buitenland.

Wereldklas-certificaat voor pabo Hogeschool Leiden

12 september 2019
Als enige Pabo in Nederland biedt de Hogeschool Leiden studenten de mogelijkheid het traject Wereldklas te volgen, als vast onderdeel van de reguliere lerarenopleiding voor het basisonderwijs.

Nuffic Congres: kies nu je workshops en presentaties

17 juni 2019
Volledig programma met meer dan 40 workshops en presentaties online.

Inspiratiemiddag Engels

6 december 2019 12:00 - 6 december 2019 15:30
Aristo Utrecht, Utrecht
Hoe kun jij helpen om internationalisering binnen jouw opleiding op de kaart te zetten? Wij laten het je zien op onze inspiratiemiddag Engels. Meld je ook aan!