Trainingsaanbod Nuffic Academy

meer over:
Wil je meer weten over internationalisering in het onderwijs? Volg een training bij Nuffic Academy. Je leert internationalisering toepassen in je werk.
Opleiding 'coordinatior tto'

Bij Nuffic Academy vind je trainingen en cursussen op het gebied van internationalisering:

  • voor professionals in het onderwijs;
  • gegeven door deskundige trainers;
  • altijd binnen de context van de onderwijssector;
  • online, op locatie of bij ons op kantoor.

Primair onderwijs

De trainingen en e-learning over vroeg vreemdetalenonderwijs, wereldburgerschap en beleidsplannen in het primair onderwijs helpen jou en je school met internationaliseren. Of je nou net begint met internationalisering of al gevorderd bent; er is altijd een passend aanbod.

Voortgezet onderwijs

Internationalisering in het voortgezet onderwijs kent vele vormen. Gebruik de trainingen en e-learning om internationalisering op jouw school te versterken.

Middelbaar beroepsonderwijs

Gebruik de trainingen en e-learning om verder te komen met internationalisering op jouw mbo-school. Het aanbod voor het mbo wordt de komende tijd uitgebreid, zodat er altijd een training is die past bij jouw wensen.

Hoger onderwijs

Bekijk de trainingen en e-learning over internationalisering in het hoger onderwijs. Het aanbod gaat over beleid, mobiliteit van staf en docenten, lesgeven in de international classroom, waardering van diploma’s en samenwerkingsmogelijkheden.

Inschrijven en contact

Zet de volgende stap in je carrière in internationalisering. Schrijf je in voor een van de trainingen of cursussen van de Nuffic Academy!

Heb je hulp nodig om te vinden wat bij jou past? Of heb je een specifieke leervraag? Neem dan eens contact op met een van onze adviseurs.

Internationalisering voor mbo-docenten

Internationalisering voor mbo-docenten

Niet alleen voor studenten is het belangrijk dat zij buitenlandervaring opdoen. Steeds meer docenten nemen een kijkje in het buitenland.

‘We hebben de verplichting om burgers te helpen internationaal competent te worden’

7 februari 2019
Steeds meer leerlingen en studenten komen in aanraking met internationalisering, maar lang nog niet iedereen. "Daar mag wel wat meer voor gebeuren", vindt Rob Schuur van de Onderwijsraad.

Winnaars eTwinningprijs 2017

4 oktober 2017
Obs Stedeke, het Calvijn College Tholen en Terra Het Groene Lyceum hebben de eTwinning-prijzen 2017 gewonnen.