Teamleider Quality, Compliance en Finance

meer over:
Wil jij je inzetten voor de internationalisering van het onderwijs? Wil jij iedereen in de onderwijssector aanmoedigen zijn of haar grenzen te verleggen en een verandering teweeg brengen?

Ons motto is niet voor niets: Changing lives, opening minds!

Als teamleider bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training zorg je ervoor dat je als team je doelstellingen behaalt. Je richt je daarbij vooral op financiën, compliance en kwaliteitsmanagement. Je zorgt voor de verbinding met andere teams, binnen het agentschap en binnen Nuffic.

Erasmus+ is het Europese programma voor internationalisering en samenwerking op het gebied van onderwijs, jeugd en sport. Het programma biedt beurzen voor uitwisselingen en subsidie voor strategische partnerschappen en beleidsontwikkeling.

Wat ga je doen?

 • Je denkt strategisch mee met het MT en stemt af met andere teamleiders.
 • Je stuurt zeventien medewerkers aan en je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van het hrm-beleid.
 • Je stelt samen met het team de resultaatafspraken op en begroot de daarvoor benodigde inzet van mensen en middelen.
 • Je zorgt ervoor dat ieder tot zijn of haar recht komt. Je haalt het beste uit mensen en team.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en voor de financiële delen van het jaarplan, het jaarverslag en de managementrapportages.
 • Je onderhoudt een relevant extern netwerk en hebt contact met het ministerie van OCW, de Auditdienst Rijk en de Europese Commissie.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding in het hoger onderwijs afgerond.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met financiën, compliance en kwaliteitsmanagement.
 • Je hebt enkele jaren leiding gegeven of een team gecoördineerd.
 • Je kunt leidinggeven in een snel veranderende omgeving. Je inspireert, motiveert en bent betrokken. Je zet aan tot prestaties en innovatie en creëert een lerende cultuur.
 • Je bent resultaatgericht, organisatiesensitief, empathisch, werkt graag samen en houdt van netwerken.

Over Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training selecteert, monitort en evalueert in Nederland projecten die gefinancierd worden, ondersteunt aanvragers en gesubsidieerden en maakt de resultaten en de impact van het programma zichtbaar. Het bestaat uit twee teams, één bij Nuffic in Den Haag en één bij CINOP in Den Bosch.

Het team in Den Haag heeft 2 teamleiders, die nauw met elkaar samenwerken.

Over Nuffic

Nuffic is penvoerder van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training.

Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Onze ambitie is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Vanuit die gedachte moedigen we iedereen aan om eigen grenzen te verleggen.

Wat bieden we jou?

 • een prettige werksfeer, in een organisatie met relevant maatschappelijk doel en bevlogen collega’s met goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.656 bruto per maand bedraagt bij een voltijds dienstverband, conform salarisschaal 12 van de CAO Nederlandse Universiteiten;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantie-uitkering, 8,3% eindejaarsuitkering, opname in het pensioenfonds ABP en een individueel keuzepakket arbeidsvoorwaarden;
 • een dienstverband van 32 tot 38 uur per week.

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over de functie wordt graag gegeven door Lem van Eupen, Director Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training (tel. 06 24 85 94 24). Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 16 oktober 2019 indienen via ons sollicitatieformulier. Bij sollicitatie graag vermelden ‘599 – teamleider Nationaal Agentschap Erasmus+’.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het tweede selectiegesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.