Senior Consultant Erasmus+

meer over:
Wil jij als Consultant Erasmus+ werken bij dé toonaangevende partner in leren en deel uitmaken van ons team van 150 gedreven professionals?

Wij groeien en zijn op zoek naar een breed inzetbare Consultant die geïnspireerd wordt door onderwerpen op het snijvlak van mbo en internationalisering. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga jij doen?

Je gaat werken voor het Nationaal Agentschap Erasmus+ dat onderdeel is van CINOP. Als consultant informeer, adviseer, monitor, en inspireer je mbo-scholen, zodat internationalisering bij kan dragen aan de kwaliteit van onderwijs. De nadruk ligt op het monitoren van Erasmus+ projecten, waarbij je veelal de projectcoördinatoren op mbo-scholen ondersteunt en adviseert in de uitvoering van de projecten.

Wat breng jij mee?

Je houdt jezelf staande op een dynamische werkplek. Je bent communicatief sterk, in staat om met bestuurders, projectcoördinatoren én studenten het gesprek aan te gaan en hebt voldoende discipline om je werk binnen deadlines te voltooien en op de juiste wijze te borgen. Je bent een teamplayer die talenten van collega’s kan benutten en ook buiten de deur het beste uit jezelf en andere mensen naar boven kan halen. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse projecten en werkzaamheden, inhoudelijk en financieel.

Verder beschik je over:

  • WO werk- en denkniveau;
  • minimaal 7 – 10 jaar relevante werkervaring;
  • je bent inzetbaar in meerdere rollen: beleidsadviseur, trainer en procesbegeleider;
  • proactieve werkhouding
  • humor en trots!

Wie zijn wij?

Nationaal Agentschap Erasmus+

Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training beheert het programma in Nederland voor alle onderwijssectoren: primair en voortgezet onderwijs, mbo, hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Nuffic is penvoerder van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training; de uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking tussen Nuffic en CINOP.

De impact van het programma wordt gemonitord in samenwerking met het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd, dat het programma beheert op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Als Consultant Erasmus+ kom je in dienst bij CINOP.

CINOP

CINOP realiseert gefundeerde, integrale en toepasbare oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen. Samen hebben we de ambitie om Nederland nummer 1 op het gebied van leren te maken. Daarvoor combineren we kennis en inhoud met daadkracht en toepasbaarheid.

Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie (37,5 urige werkweek), waarbij een 32-urige werkweek ook mogelijk is;
  • Je start in een contract voor bepaalde tijd met het oog op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring;
  • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, een tegemoetkoming voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.;
  • En natuurlijk heel leuke collega’s.

Interesse en solliciteren?

Over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Jetske Tuinstra via jtuinstra@cinop.nl of via het telefoonnummer: 06-12991437. Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl en voor meer informatie over Erasmus+ op www.erasmusplus.nl.

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot 18 oktober 2019 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 26-19. Na de sluitingsdatum van 18 oktober geven wij een reactie op je sollicitatie. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 29 oktober 2019.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.