Projectmedewerker

Als projectmedewerker verstevig je de internationalisering en het wereldburgerschap in het Nederlandse voortgezet onderwijs onder meer via het Global Citizen Network.

Wat ga je doen?

 • Je past (online) trainingen aan en geeft inhoudelijk input voor nieuwe trainingen.
 • Je coördineert de overleggen met adviseurs, stuurgroep en werkgroepen.
 • Je organiseert netwerkbijeenkomsten en (online) trainingen.
 • Je verzorgt de communicatie binnen het Global Citizen Network (online en offline) in samenwerking met de communicatieadviseur.
 • Je denkt mee over het vormgeven van internationalisering en wereldburgerschap in het voortgezet onderwijs.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding in het hoger onderwijs afgerond.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het voortgezet onderwijs.
 • Je hebt kennis van en ervaring met internationalisering en interculturele competenties.
 • Je hebt ervaring in het opzetten en geven van (online) trainingen.
 • Je hebt ervaring met het organiseren van evenementen en overleggen.
 • Je hebt ervaring met online communicatie en social media.

Voor een goede functievervulling zijn de volgende competenties essentieel: contactvaardigheid, accuratesse, samenwerken, klantgerichtheid en omgevingsbewustzijn.

Over Nuffic

Wij zijn Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Onze ambitie is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Vanuit die gedachte moedigen we iedereen aan om eigen grenzen te verleggen.

Als projectmedewerker werk je bij de kernopdracht dienstverlening primair onderwijs en voortgezet onderwijs.

Kernopdracht dienstverlening PO/VO

Wij inventariseren de behoeften van klanten en vertalen deze naar oplossingen. Maar we coördineren ook netwerken van scholen en andere onderwijsinstellingen. Daarmee vergroten we de internationale kennis, taalvaardigheid en interculturele competenties van leerlingen en studenten. Zo worden ze optimaal voorbereid op de toenemende globalisering.

Team Voortgezet Onderwijs - Curriculum

Wij ondersteunen scholen die hun leerlingen wensen op te leiden tot wereldburgers. Dit doen wij zowel binnen het Global Citizen Network als op aanvraag van scholen buiten het netwerk en via eTwinning (online platform voor Europese samenwerking tussen docenten en leerlingen). Jij gaat je richten op de scholen die zijn aangesloten bij het Global Citizen Network en scholen die nog niet zijn aangesloten waarbij je speciale aandacht hebt voor de scholen in het praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het team maar zeker ook met de collega’s uit andere onderdelen van de organisatie die het voortgezet onderwijs als doel hebben.

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer met veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. En je bepaalt grotendeels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je ontvangt een salaris tot € 4.274 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, en meer dan 6 weken vakantie per jaar. En heel handig: je kunt voorwaarden voor elkaar inruilen als dat je beter uitkomt. Bijvoorbeeld salaris voor vakantiedagen of vakantiedagen voor een hogere reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt een dienstverband van 28 tot 32 uur per week voor de periode mei tot en met oktober 2019 in verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over de functie wordt graag gegeven door Trudy Manders, teamleider VO – Curriculum (tel. 070 4260 391). Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 20 februari 2019 indienen via ons sollicitatieformulier. Bij sollicitatie graag vermelden ‘575 – projectmedewerker’.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het tweede selectiegesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.