Wij willen de komende jaren volop bijdragen aan de internationalisering en internationale samenwerking in het onderwijs. Onze ambitie is dat alle leerlingen en studenten internationale competenties kunnen opdoen, in het buitenland of in eigen land.

Dat doen we uiteraard niet alleen, maar in samenspraak met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners in de  onderwijssectoren en kennisinstellingen in binnen- en buitenland. Samen met al die partijen maken we het verschil en adresseren we de grote vraagstukken van onze tijd.

Webinarserie Nuffic meets...

Nuffic meets... is een serie digitale ontmoetingen. Maandelijks delen we online kennis, van onszelf maar ook van onze partners en andere partijen. Het overkoepelend thema van Nuffic meets… is: de waarde van internationalisering. Aan de hand van de actualiteit gaan we het gesprek aan.

Geplande sessies

Grip op onzekerheid

In deze sessie ga je met collega’s van andere instellingen en met ons in gesprek over de toekomst van internationalisering.

  • Datum 1 december 2020
  • Tijd: 16.00 – 17.00u

Meer informatie

Aanmelden

Om je aan te melden voor bovenstaande sessie moet je eerst een account aanmaken. Ervaar je problemen? Laat het ons weten via events@nuffic.nl, dan helpen wij je graag verder.

Meld je aan voor Nuffic meets...