Nuffic op jouw website

meer over:
Wil je iets vermelden over Nuffic op je eigen website en zoek je het logo?

Lees onze organisatieteksten in het Nederlands en Engels (korte en lange versies):

Corporate teksten Nuffic‌ (52.0 kB)

Corporate texts Nuffic‌ (54.6 kB)

Logo

Het Nuffic-logo kun je hieronder in diverse variaties downloaden. Zwart voor op een lichte achtergrond, diapositief voor op een donkere achtergrond:

Logoset met pay-off‌ (2.8 MB)

Marge

Vereiste marge bij gebruik van het Nuffic-logo

Er moet een marge zitten van 2x de breedte van de zijpoot van de N, zowel naast het logo aan de zijkanten als onder en boven het logo.

Grootte

Minimale grootte van het Nuffic-logo

Het logo moet minimaal 20 mm (160 px) breed zijn.

Achtergrond

Zorg bij de plaatsing van het logo altijd dat de achtergrond niet te licht of te donker is, zodat het logo voldoende contrast heeft. Gebruik indien nodig de diapositieve versie.

Copyright

Tenzij anders vermeld, en met uitzondering van beeldmateriaal, is op de inhoud van deze website de Creative Commons Naamsvermelding NietCommercieel 3.0 Unported-licentie van toepassing.

Meer nodig?

Voor andere versies van de logo’s en uitgebreid advies over onze huisstijl kun je contact opnemen met publicaties@nuffic.nl.

Bert van der Zwaan nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Nuffic

29 maart 2019
Bert van der Zwaan start in september als voorzitter van de Raad van Toezicht van Nuffic. Van der Zwaan volgt Arie Kruseman op die na ruim acht jaar afscheid neemt.

Internationalisering in alle sectoren, maar is er wel samenhang?

8 februari 2019
Op het Nuffic Jaarcongres van 2017 presenteerden we een voorzet voor een onderwijsbrede agenda voor internationalisering: Internationalisation for all. Hoe staat het daar nu mee?