Wat is Nuffic Connects?

Als vervolg op Nuffic Academy, het trainingsplatform voor internationalisering in het onderwijs, bieden we nu Nuffic Connects. Ontmoet collega’s, leer van elkaar en van andere experts over de theorie en praktijk van internationalisering in het onderwijs. Tijdens onze online en fysieke bijeenkomsten praten we je bij over recente trends of ontwikkel je gericht nieuwe vaardigheden. Het gaat allemaal om het delen van kennis en ervaringen, en om praktische oplossingen.

Wat levert het je op?

  • Je bent up-to-date over onderzoek, trends en ontwikkelingen
  • Je hebt nieuwe handvatten voor in de praktijk
  • Je hebt met vakgenoten ervaringen uitgewisseld

De bijeenkomsten worden georganiseerd en geleid door medewerkers van Nuffic met specifieke expertise. Ze doen bijvoorbeeld onderzoek naar trends en ontwikkelingen in internationalisering of hebben jarenlange ervaring met diplomavergelijking. Ook nodigen we regelmatig experts uit het onderwijs uit om goede voorbeelden toe te lichten of inzichten te delen.

Op de planning

Lees meer over de sessies die we op de planning hebben staan en meld je aan.

Netwerken

Wil je vaker kennis en praktijkervaring uitwisselen over een specifiek onderwerp? Sluit je aan bij een van onze netwerken:

Contact en nieuwsbrief

Zoek de verbinding via Nuffic Connects en ontwikkel je verder in internationalisering.

Heb je hulp nodig om te vinden wat bij jou past? Of heb je een specifieke ontwikkelvraag? Neem dan contact met ons op via nufficconnects@nuffic.nl of abonneer je op de nieuwsbrief via het Nuffic portal.