Netwerk vvto

Wil je serieus toewerken naar de landelijke standaard vvto? Wil je het kwaliteitskeurmerk behalen of heb je het al behaald? Dan is het netwerk vvto wat voor jou!

Het netwerk vvto komt halfjaarlijks bijeen voor een studiemiddag, waarin de leden de laatste ontwikkelingen en good practices op het gebied van vvto met elkaar delen. De nadruk ligt hierbij op vvto Engels. Aan de bijeenkomsten kunnen leerkrachten, directeuren en lerarenopleiders deelnemen. Tijdens de studiemiddagen leer je tips en tricks van de beste vvto-scholen in workshops. Daarnaast kun je als lid van het netwerk vvto met korting deelnemen aan onze tweejaarlijkse vvto-conferentie. Netwerkleden ontvangen bovendien de 6-wekelijkse vvto-nieuwsbrief.

Deelname aan het netwerk is volledig gratis. Voor deelname aan een studiemiddag betaal je wel een vergoeding. Je kunt alleen deelnemen aan een netwerkbijeenkomst als je school is aangemeld voor het netwerk vvto.

Aanmelden

Meld je school aan voor het netwerk vvto.

'Homogene gemeenschappen zijn verleden tijd'

18 mei 2018
Culturele diversiteit in de klas en (wereld)burgerschap zijn belangrijke, maar ook gevoelige thema’s in het onderwijs.

Internationalisering in de lokale politiek

20 maart 2018
Hoe gaan lokale politici om met onderwerpen zoals globalisering, internationalisering en mondiale ontwikkelingen in hun gemeenten? En wat is de link met onderwijs?

Europese eTwinning-conferentie 'Cultural Heritage'

25 oktober 2018 van 14:00 tot 15:00
Warschau
Je ontmoet collega’s uit 42 Europese landen, er is een inspirerende keynote speaker en je volgt praktische workshops over internationaal samenwerken.

Studentenconferentie Teacher in Europe

8 mei 2019 van 09:00 tot 17:00
Katholieke Pabo Zwolle en de Pabo van Hogeschool Viaa, Zwolle
Een 3-daagse studentenconferentie over internationalisering, speciaal voor aankomende leraren.