Netwerk vvto

Wil je serieus toewerken naar de landelijke standaard vvto? Wil je het kwaliteitskeurmerk behalen of heb je het al behaald? Dan is het netwerk vvto wat voor jou!

Het netwerk vvto komt halfjaarlijks bijeen voor een studiemiddag, waarin de leden de laatste ontwikkelingen en good practices op het gebied van vvto met elkaar delen. De nadruk ligt hierbij op vvto Engels. Aan de bijeenkomsten kunnen leerkrachten, directeuren en lerarenopleiders deelnemen. Tijdens de studiemiddagen leer je tips en tricks van de beste vvto-scholen in workshops. Daarnaast kun je als lid van het netwerk vvto met korting deelnemen aan onze tweejaarlijkse vvto-conferentie. Netwerkleden ontvangen bovendien de 6-wekelijkse vvto-nieuwsbrief.

Deelname aan het netwerk is volledig gratis. Voor deelname aan een studiemiddag betaal je wel een vergoeding. Je kunt alleen deelnemen aan een netwerkbijeenkomst als je school is aangemeld voor het netwerk vvto.

Aanmelden

Meld je school aan voor het netwerk vvto.

Nuffic Congres 2019

19 november 2018
Deel jouw successen en ideeën met de hele onderwijssector!

Internationalisering in de lokale politiek

20 maart 2018
Hoe gaan lokale politici om met onderwerpen zoals globalisering, internationalisering en mondiale ontwikkelingen in hun gemeenten? En wat is de link met onderwijs?

Feedbackbijeenkomst Curriculum.nu

14 januari 2019 van 13:30 tot 15:30
Nuffic, Den Haag
Denk mee over wat jij in de toekomst gaat doen in de klas.

Nuffic Congres 2019

10 oktober 2019 van 09:00 tot 17:00
Van Nelle fabriek, Rotterdam
De onderwijswereld gaat in gesprek over internationalisering.