Informatie voor instellingen - Holland Scholarship

Informatie en documentatie voor Holland Scholarship-contactpersonen van onderwijsinstellingen.

Rapportage

Gebruik onderstaande templates om beursaanvragen en uitgegeven beurzen te rapporteren. Ga met de muis op de titel van een kolom staan voor uitleg over de kolom.

Template voor inkomende mobiliteit‌ (330.5 kB)

Template voor uitgaande mobiliteit‌ (347.8 kB)

De voorlopige rapportagedatum voor inkomende en (voor zover bekend) uitgaande mobiliteit was 1 oktober 2018. De definitieve rapportagedatum voor inkomende en uitgaande mobiliteit is 1 april 2019.

Certificaat

Hieronder vindt u het drukwerkbestand en het sjabloon voor de Holland Scholarship-certificaten.

De stappen zijn:

  1. voordrukken van het certificaat in de gewenste aantallen (pdf WilWeg en/of Study in Holland);
  2. invullen van de naam van de student, instelling, datum en CvB-lid in de Word-sjabloon (de handtekening van de minister wordt om veiligheidsredenen niet verstrekt);
  3. Word-sjabloon afdrukken op het voorgedrukte certificaat. Het sjabloon past precies in het pdf-sjabloon dus let op dat deze niet verschuift.

Let op: er is zowel een Word-sjabloon voor WilWeg als voor Study in Holland. Je mag de teksten aanpassen, maar hou zoveel mogelijk de bestaande tekst aan. Zorg ervoor dat alles goed is ingevuld en dat het juiste voorgedrukte certificaat (WilWeg of Study in Holland) is gebruikt. In de tekst staat nu standaard dat de student gaat studeren. Dit mag je uiteraard aanpassen naar 'stage lopen' of 'onderzoek doen'.

Sjabloon Holland Scholarship Certificaat‌ (964.2 kB)

Promotiematerialen

Brexit Update

30 januari 2019
Deelnemers aan het programma Erasmus+ die op 29 maart 2019 in het Verenigd Koninkrijk zijn, kunnen hun uitwisseling voltooien en houden de rest van hun verblijf recht op financiële steun.

Lidstaten pleiten voor uitbreiding Erasmus+

18 december 2017
Studenten krijgen meer mogelijkheden om in andere EU-landen te studeren. Rond 2024 moet er een netwerk van zo’n 20 Europese universiteiten zijn.