Informatie voor instellingen - Holland Scholarship

Informatie en documentatie voor Holland Scholarship-contactpersonen van onderwijsinstellingen.

Certificaat

Hieronder vindt u het drukwerkbestand en het sjabloon voor de Holland Scholarship-certificaten.

De stappen zijn:

  1. voordrukken van het certificaat in de gewenste aantallen (pdf WilWeg en/of Study in Holland);
  2. invullen van de naam van de student, instelling, datum en CvB-lid in de Word-sjabloon (de handtekening van de minister wordt om veiligheidsredenen niet verstrekt);
  3. Word-sjabloon afdrukken op het voorgedrukte certificaat. Het sjabloon past precies in het pdf-sjabloon dus let op dat deze niet verschuift.

Let op: er is zowel een Word-sjabloon voor WilWeg als voor Study in Holland. Je mag de teksten aanpassen, maar hou zoveel mogelijk de bestaande tekst aan. Zorg ervoor dat alles goed is ingevuld en dat het juiste voorgedrukte certificaat (WilWeg of Study in Holland) is gebruikt. In de tekst staat nu standaard dat de student gaat studeren. Dit mag je uiteraard aanpassen naar 'stage lopen' of 'onderzoek doen'.

Sjabloon Holland Scholarship Certificaat‌ (964.2 kB)

Promotiematerialen

Institutionele onderwijssamenwerking tussen Nederland en Irak van start

19 januari 2020
Zes Irakese universiteiten werken samen met Nederlandse kennisinstellingen aan waterbeheer en klimaatvriendelijke landbouw.

Subsidie aanvragen voor internationalisering in het po en vo

27 september 2019
Wil je als basisschool of middelbare school je onderwijs internationaler maken, dan biedt de subsidieregeling IPV je allerlei mogelijkheden. Vraag de subsidie aan met onze 7 handige tips.