GNE awards

2 wedstrijden voor studenten en leerlingen van 16 tot 20 jaar waarbij ze hun Engelse spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid in de strijd gooien.

Public Speaking Award

Schittert jouw leerling of student in spreken voor een groot publiek? Die kan mooi meedoen aan de public speaking-competitie. Deelnemers bereiden voor de voorronde een speech van 5 minuten voor over 1 van de 6 thema’s.

Voor deelnemers die doorgaan na deze ronde, staat in de halve finale een geïmproviseerde speech van 3 minuten op het programma. Het onderwerp ontvangen ze een kwartier voor ze het podium opgaan.

Er worden 16 kandidaten geselecteerd voor de halve finale. Een jury kiest vervolgens 8 finalisten die strijden om de titel.

Young Writers Award

Heb je sterke schrijvers in je klas? Zij kunnen meedoen aan de argumentative writing-competitie door een opiniestuk te schrijven van maximaal 600 woorden over 1 van de 6 thema’s.

Een team van experts beoordeelt de ingezonden stukken. De beste kandidaten gaan naar de finale waar het winnende essay wordt uitgeroepen.

Meedoen

De inschrijving is gesloten. In september 2018 kun je je leerlingen weer inschrijven. Op de hoogte blijven? Laat het ons weten via gneawards@nuffic.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief van GNE Awards by Nuffic.

Posters

Deze kleurenposters kun je downloaden en afdrukken op A3-formaat:

Poster pencil‌ (113.4 kB)

Poster mic‌ (499.6 kB)

Tip: gebruik bij het afdrukken zo min mogelijk marge (printer-side).

De eerste GNE Awards by Nuffic

De GNE Awards werden sinds 1988 georganiseerd door het Genootschap Nederland-Engeland (GNE). De Awards zijn al jaren een succes met honderden deelnemers uit heel Nederland. In 2018 nam Nuffic het stokje over.

Sponsoren

De GNE Awards by Nuffic worden mede mogelijk gemaakt door:

  • Pearson
  • ESU
  • British Embassy

Vragen?

Je kunt ons bereiken via gneawards@nuffic.nl.

Tweetalig onderwijs 2.0 staat voor de deur

30 april 2018
Tweetalig onderwijs, ook wel bekend als tto, staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Meine Stoker, voorzitter van het landelijke netwerk tweetalig onderwijs, legt uit wat dat is.

Winnaars eTwinningprijs 2017

4 oktober 2017
Obs Stedeke, het Calvijn College Tholen en Terra Het Groene Lyceum hebben de eTwinning-prijzen 2017 gewonnen.

Opleiding coördinator tto

26 september 2018 van 00:00 tot 00:00
Woudschoten, Zeist en Utrecht
Met deze opleiding vergroot je je expertise en versterk je de vaardigheden die nodig zijn om het tto (tweetalig onderwijs) coördinatorschap succesvol in te vullen.

Trainingen voor Global Perspectives

8 oktober 2018 van 09:00 tot 17:00
Op 8, 9 en 10 oktober organiseert Nuffic, samen met Cambridge International, 4 trainingen voor Global Perspectives.