Workshop & webinars

Heb je nog geen ervaring met eTwinning, maar ben je benieuwd wat het voor jouw lessen kan betekenen? Doe dan mee met de eTwinning webinars. Je kunt je inschrijven voor een webinar voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Deze vind je op onze agenda-pagina. Via de European School Education Platform kun je gratis (online) trainingen volgen. Denk aan: ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden, projectgericht onderwijs en schoolleiderschap.

Workshops op maat

eTwinning biedt ook praktische workshops op maat. Zijn er meer collega's binnen jouw school enthousiast om te beginnen met eTwinning? Vraag dan een workshop aan. De workshops zijn kosteloos en worden gegeven door onze eTwinning ambassadeurs. Zodra een workshopaanvraag is ingediend neemt onze helpdesk contact met je op.

Ambassadeurs

eTwinning-ambassadeurs zijn leerkrachten met jaren ervaring in Europees projectwerk. Ze maken deel uit van een Europees netwerk dat eTwinning promoot en leerkrachten ondersteunt bij hun internationale inspanningen. In Nederland zijn er een twintigtal ambassadeurs actief. Ze helpen jou graag op weg bij jouw eerste stappen richting internationalisering.

Agenda

Bekijk onze agenda onderaan deze pagina voor actuele workshops en webinars.