Online workshop eTwinning

Wil je met je team aan de slag met eTwinning? Door covid-19 organiseren we voorlopig geen fysieke workshops op scholen, maar we organiseren graag een praktische online workshop voor jou en je collega’s.

Vraag workshop aan

Online trainingen eTwinning

Heb je een account bij www.etwinning.net, volg dan de webinar 'Starten met internationaliseren'. Dit is een eerste kennismaking met eTwinning waarbij je onder andere leert hoe je je profiel invult en hoe je op zoek gaat naar een geschikte schoolpartner. Het webinar duurt een uur.

Bekijk hoe je een eTwinning-account aanmaakt.

Vind je geschikte schoolpartner

Om een schoolpartner te vinden organiseren we ook webinars waarbij we landen aan elkaar koppelen. Deze webinars worden elke keer gegeven met een ander land en kun je vinden in de eTwinning-nieuwsbrief.

Trainingen voor jouw professionele ontwikkeling

Via de Teacher Academy op www.schooleducationgateway.eu kun je gratis (online) trainingen volgen. Denk aan: ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden, projectgericht onderwijs en schoolleiderschap. Je kunt inloggen met je eTwinning account.

Logo School Education Gateway

Internationale bijeenkomsten en workshops

Naast online samenwerken kun je je netwerk ook vergroten door een internationaal ‘contactseminar’ te bezoeken. Tijdens dit seminar leer je buitenlandse eTwinning-docenten kennen en werk je een projectplan uit. Door het persoonlijke contact leg je een mooie basis voor een langdurige samenwerking. Na het seminar kun je meteen met je leerlingen aan de slag. Bekijk onze agenda voor de seminars.

Professionele ontwikkeling in het buitenland

Heb je de smaak van internationaliseren te pakken? En wil je je hierin verder professionaliseren? eTwinning organiseert een aantal keer per jaar een Professional Development Workshop (PDW) voor docenten uit Europa. Dat is een 3-daagse workshop rond een pedagogisch thema, zoals het integreren van kunst en cultuur in de les. Bekijk onze agenda voor de workshops.

Meer weten?

Al onze online cursussen zijn te vinden op Nuffic Academy.

Wil meer weten over workshops op maat neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via etwinning@nuffic.nl en 070 4260 260.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.