Je kunt je gratis registreren bij eTwinning, dit doe je door een EU-login aan te maken via onderstaande knop. Binnen 24 uur krijg je bericht of je verder kunt gaan met je registratie. De helpdesk van eTwinning controleert alle registraties, zodat je er zeker van bent dat er echt alleen docenten en hun leerlingen meedoen aan eTwinning.

Maak direct een account aan bij eTwinning

Kom je er niet uit? In deze video laten we zien hoe je een eTwinning account kunt aanmaken.

Hoe vind ik een schoolpartner?

Er zijn meer dan 1 miljoen leerkrachten en docenten uit heel Europa aangesloten bij eTwinning. Hoe vind je dan de juiste match? Vul in ieder geval je profiel volledig in. Dat is de beste start.

Bekijk in deze video hoe je via eTwinning op zoek kunt gaan naar een schoolpartner.

Hoe kun je nog meer uit dit partnerschap halen?

Zodra je een schoolpartner hebt gevonden kun je naast online samenwerken via eTwinning er ook voor kiezen om daadwerkelijk op uitwisseling te gaan. Via het programma Erasmus+ kun je subsidie hiervoor aanvragen. De voorwaarde is dat internationalisering wordt geïntegreerd in het curriculum van de school. eTwinning is onderdeel van het Europese programma Erasmus+.

Bekijk de mogelijkheden met Erasmus+.

Meer weten?

Om je nog beter op weg te helpen bieden we online trainingen en organiseren wij netwerkbijeenkomsten en workshops voor zowel de gevorderde als beginnende eTwinner. Bekijk de online webinars en workshops van eTwinning.

Heb je vragen of heb je hulp nodig? We helpen je graag op weg met eTwinning. En we zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via etwinning@nuffic.nl en 070 4260 260.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom eTwinning kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.