Coördinator werving

Als coördinator werving voortgezet onderwijs ben je de spil van het wervingsteam en enthousiasmeer je scholen voor de dienstverlening van Nuffic in het voortgezet onderwijs.

Wat ga je doen?

 • Je voert samen met collega’s het wervingsplan voortgezet onderwijs uit.
 • Je bezoekt scholen en legt contacten met schoolleiders en docenten via telefoon, op bijeenkomsten en conferenties.
 • Je bewaakt het overzicht van de wervingsactiviteiten en werkt samen met collega’s uit diverse teams

Wat neem je mee?

 • Je hebt kennis van en ervaring met het VO, bijvoorbeeld als docent.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de verschillende subsidievormen.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, met afstemming op hoofdlijnen.
 • Je hebt ervaring met werven en een visie op werving van scholen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met internationalisering.
 • Je durft eropuit te gaan en spreekt de taal van docenten en schoolleiders.

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: contactvaardigheid, klantgerichtheid, organisatiesensitief, drive, omgevingsbewust en samenwerken.

Als coördinator werving voortgezet onderwijs werk je bij de kernopdracht dienstverlening primair onderwijs en voortgezet onderwijs.

Kernopdracht dienstverlening primair onderwijs en voortgezet onderwijs

Wij inventariseren de behoeften van klanten en vertalen deze naar oplossingen. Maar we coördineren ook netwerken van scholen en andere onderwijsinstellingen. Daarmee vergroten we de internationale kennis, taalvaardigheid en interculturele competenties van leerlingen en studenten. Zo worden ze optimaal voorbereid op de toenemende globalisering. Ook ondersteunen we scholen bij hun internationaliseringsactiviteiten middels het beschikbaar stellen van IPV subsidie.

Team voortgezet onderwijs - curriculum

Het team voortgezet onderwijs – curriculum, het team voortgezet onderwijs – talen en het team subsidieverstrekking internationalisering po-vo (IPV) ondersteunen scholen die internationalisering en wereldburgerschap binnen hun visie, het beleid en de onderwijskundige uitgangspunten hebben opgenomen of willen opnemen. Deze scholen onderwijzen hun leerlingen interculturele vaardigheden en houding, kennis van andere landen en culturen, en communicatievaardigheid in moderne vreemde talen. Dit laatste kan ook middels tweetalig onderwijs.

Doel van het wervingsplan voortgezet onderwijs is om meer scholen te interesseren en enthousiasmeren voor onze diverse internationaliseringsprogramma’s en activiteiten, zoals tweetalig onderwijs, wereldburgerschap via Global Citizen Network, versterking Frans en Duits vanuit LinQ, en eTwinning, en hen bekend te maken met de mogelijkheid hiervoor subsidie aan te vragen.

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer met veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. En je bepaalt grotendeels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je ontvangt een salaris tot € 4.274 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, en meer dan 6 weken vakantie per jaar. En heel handig: je kunt voorwaarden voor elkaar inruilen als dat je beter uitkomt. Bijvoorbeeld salaris voor vakantiedagen of vakantiedagen voor een hogere reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt een dienstverband van 24 uur per week voor de duur van één jaar.

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over de functie wordt graag gegeven door Trudy Manders, teamleider voortgezet onderwijs - curriculum of Rea Adjei-Badu, senior programma manager IPV. Beiden zijn bereikbaar via tel. tel. 070 4260 260. Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 19 februari 2019 indienen via ons sollicitatieformulier. Bij sollicitatie graag vermelden 574 – coördinator werving’.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het tweede selectiegesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.