Vakblad Transfer

Transfer, vakblad over internationalisering in het hoger onderwijs, is hét tijdschrift voor iedereen die zich bezighoudt met internationalisering in het hoger onderwijs. Het bevat nieuws- en achtergrondartikelen, reportages, interviews, columns, opiniërende bijdragen en een aantal vaste rubrieken.

Transfer biedt inzicht in ontwikkelingen en trends op de nationale en internationale onderwijsmarkt. Zo helpt het blad beslissers, beleidsmakers en uitvoerders van internationaliseringsbeleid hun werk nog beter te doen en draagt het bij aan onze doelstelling om internationalisering van het onderwijs te bevorderen.

Gratis abonnement

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de internationalisering van het hoger onderwijs? Wilt u weten welke trends zich voordoen? Schrijf u dan nu in voor een gratis abonnement op Transfer.

Onafhankelijke redactie

Transfer wordt uitgegeven door Nuffic. Een journalistiek onafhankelijke redactie is verantwoordelijk voor de inhoud van het blad. De redactie houdt zich van harte aanbevolen voor tips, vragen en commentaar. Neem contact op met de redactie.

Online nieuws

Nieuwsberichten van Transfer verschijnen op www.nuffic.nl/nieuws/nuffic-news en in de digitale nieuwsbrief.

Laatste wijziging: 30-03-2017 12:12
Kwam deze informatie van pas?