Vakblad Transfer

Transfer, vakblad over internationalisering in het hoger onderwijs, is hét tijdschrift voor iedereen die zich bezighoudt met internationalisering in het hoger onderwijs. Transfer verschijnt 4 keer per jaar.

Transfer biedt inzicht in ontwikkelingen en trends op de nationale en internationale onderwijsmarkt. Zo helpt het blad beslissers, beleidsmakers en uitvoerders van internationaliseringsbeleid hun werk nog beter te doen en draagt het bij aan onze doelstelling om internationalisering van het onderwijs te bevorderen.

Transfer jaargang 25 nummer 4

Lees het laatste nummer(2.4 MB)

Bekijk het archief

Gratis abonnement

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de internationalisering van het hoger onderwijs? Schrijf je dan nu in voor een gratis abonnement op Transfer.

Onafhankelijke redactie

Transfer is redactioneel onafhankelijk en wordt uitgegeven door Nuffic. De redactie houdt zich van harte aanbevolen voor tips, vragen en commentaar. Neem contact op met de redactie.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Wil je een adreswijziging doorgeven, je abonnement opzeggen of je printabonnement laten omzetten in een digitaal abonnement (of juist andersom)? Gebruik dan het contactformulier.

Vakblad IO

IO, het vakblad over internationalisering in het primair en voortgezet onderwijs, wordt sinds 2018 niet meer uitgegeven. 

Bekijk het archief van IO

Laatste wijziging: 03-07-2018 11:17