Derde Jaarcongres: Let’s connect

Publicatiedatum: 14-02-2017 10:00

Let’s connect op ons derde jaarcongres. U ziet als eerste ons nieuwe beeldmerk. U kunt volop netwerken. Keynote speaker is Joris Luyendijk. En we presenteren onze internationaliseringsagenda, die alle sectoren met elkaar verbindt. Kom op 4 april naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Freddy Weima, algemeen directeur van EP-Nuffic, lanceert de agenda ‘Internationalisation for all’. Ons doel is dat alle leerlingen en studenten in elke fase van hun onderwijsloopbaan competenties opdoen waarmee ze kunnen leven, leren en werken in onze globaliserende wereld. En dat er een doorlopende leerlijn voor internationalisering komt. 

Verbindende schakel

Voor EP-Nuffic is een belangrijke rol weggelegd in de uitvoering van deze onderwijsbrede agenda. Wij willen een verbindende schakel zijn tussen alle onderwijssectoren. Wij horen tijdens het congres graag van u hoe wij die rol nog beter kunnen vervullen.

Nieuw beeldmerk

Het jaarcongres markeert de aftrap van ons jubileumjaar, waarin 65 jaar Nuffic en 25 jaar Europees Platform worden gevierd. Vanaf deze dag voeren wij een nieuw beeldmerk en een nieuwe naam: Nuffic. Het nieuwe beeldmerk, dat op het jaarcongres wordt gepresenteerd, laat zien waar Nuffic voor staat: een organisatie die er voor alle onderwijssectoren is en ze met elkaar verbindt.

Workshops

Daarnaast biedt het jaarcongres volop gelegenheid om te netwerken en zijn er in totaal 22 workshops. Een greep uit het aanbod: 

  • Vluchtelingen in het onderwijs (sectorbreed).
  • In discussie over de doorlopende leerlijn (vo/mbo/ho).
  • Waarom kiezen studenten voor Nederland?
  • Laat zien waar je als school voor staat: effectieve communicatie in de praktijk (po/vo).

Orange Carpet Award

Voor de negende keer zal ook de Orange Carpet Award worden uitgereikt. Het gaat dit jaar om een bijzonder cross-sectoraal initiatief.

Meer informatie en inschrijven

Schrijf nu in. Rond 20 februari is het volledige programma bekend.  

Laatste wijziging: 15-02-2017 16:01