Nuffic Jaarcongres 2017

Ons Jaarcongres van 2017 zit erop. We bedanken alle aanwezigen en iedereen die heeft geholpen om er zo'n inspirerende en waardevolle dag van te maken.

Wanneer 04-04-2017
van 09:00 tot 17:00
Waar De Werkspoorkathedraal, Utrecht
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

After movie

Internationalisation for all

In 65 jaar Nuffic is veel bereikt, maar ‘Internationalisation for all’ is nog lang geen feit. Daarom lanceerde Freddy Weima tijdens de opening van ons jaarcongres een voorzet voor een onderwijsbrede internationaliseringsagenda met concrete actiepunten.

Lees het nieuwsbericht ‘Internationalisering is belangrijker dan ooit’

Dagvoorzitter was Chris Sigaloff, directeur van Kennisland. Ze nam ons mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Journalist Joris Luyendijk deelde zijn visie op internationalisering met ons.

Lees het nieuwsbericht 'Internationalisering kan solidariteit juist ondermijnen'

Presentaties sessies

Ook dit jaar hadden we weer inspirerende sessies. Je kon kiezen uit 22 sessies, verdeeld over 2 rondes.

Bekijk de presentaties van de sessies

En verder

Onze nieuwe naam is Nuffic. We presenteerden dan ook ons nieuwe beeldmerk. Dit beeldmerk laat zien waar we voor staan: een organisatie die er voor alle onderwijssectoren is en ze met elkaar verbindt.

Ook reikten we voor de 9e keer de Orange Carpet Award uit: onze jaarlijkse prijs voor het beste initiatief om het onderwijs internationaler te maken. De winnaar van dit jaar: Stenden Hogeschool met het project ITEps.

Laatste wijziging: 10-07-2017 13:02