Aanbevelingen

Wim Deetman en Rajin Alqalih
Wim Deetman

"Ik wil mijn grote dank uitspreken voor de zorgvuldigheid waarmee Nuffic de selectie van de studenten doet en de begeleiding van hen verzorgt."

Wim Deetman, initiatiefnemer Wim Deetman Studiefonds,
voorzitter van de raad van toezicht van ProDemos, lid van de Raad van State (2008-2015), burgemeester van Den Haag (1996-2008), voorzitter van de Tweede Kamer (1989-1996), minister van Onderwijs (1982-1989). 

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

"Al meer dan 50 jaar is Nuffic een vertrouwde partner van het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Nuffic beheert onder andere diverse beurzen- en subsidieprogramma’s namens het ministerie.

Naast haar omvangrijke ervaring in programmabeheer kenmerkt Nuffic zich door haar nauwe banden met de Nederlandse hogeronderwijsinstellingen en actieve inzet van haar buitenlandkantoren (Neso's), (alumni-)netwerken en online communicatiekanalen.

Met deze beurzen- en subsidieprogramma’s profileren we Nederland als aantrekkelijke studiebestemming, stimuleren we uitgaande mobiliteit, versterken we (bilaterale) samenwerking tussen landen en leiden we talentvolle professionals op.

Zo werkt het ministerie samen met Nuffic aan het opleiden van  zelfbewuste burgers; grensoverschrijdende denkers en doeners die door creativiteit, lef en ambitie verandering teweegbrengen."

Laatste wijziging: 30-03-2017 09:06