In de Week van de Internationale Student (WotIS) staat het belang van een internationale ervaring centraal, voor zowel Nederlandse als internationale studenten. Het thema van dit jaar, Meet the world, make the change, benadrukt dat studenten en alumni als wereldburgers een positieve verandering teweeg kunnen brengen.

Van talkshows tot wandelingen: het doel van de uiteenlopende WotIS-activiteiten is studenten verbinden, inspireren en enthousiasmeren. Er zijn ook activiteiten voor alumni, medewerkers van international offices en professors. Doe mee door je eigen activiteit te organiseren! In onze toolkit Week van de internationale student 2022 (248,24 kB) vind je inspiratie en een stapsgewijze handleiding voor het organiseren van een activiteit.

Meer weten?
Voor meer informatie, vragen of een afspraak om online met ons te sparren, kun je mailen naar wotis@nuffic.nl. We adviseren en denken graag mee! Ook kunnen we je toegang geven tot onze Microsoft Teams-groep, waar je ideeën kunt uitwisselen met andere organisatoren.