Webinar Internationalisation at Home

Webinar van Nuffic en Hogeschool Utrecht over Virtual Exchange (VE).
Online
Donderdag 25 juni 2020 13:00
tot donderdag 25 juni 2020 16:00
Online
Donderdag 25 juni 2020
van 13:00 tot 16:00

We gaan in op terminologie en vormen van VE zoals COIL, EVE en Telecollaboration. We leggen uit hoe je geschikte partners vindt en hoe je inhoudelijk samenwerkt bij de voorbereiding en uitvoering van VE. De focus ligt op intercultural & language learning. Tot slot bespreken we opleidingen die je zelf kunt volgen om je vaardigheden te ontwikkelen of verbeteren. Er is ruimte voor discussie en je kunt vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen.

De bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmedewerkers internationalisering, onderwijsontwikkelaars en docenten van hogescholen en universiteiten die met internationalisation at home te maken hebben.

Meld je aan

Meld je aan voor dit webinar.

Wat zijn de gevolgen van corona voor internationalisering? Deel 2: digitalisering

21 april 2020
Internationale samenwerking is essentieel om de coronacrisis door te komen. Maar grootschalige verschuivingen in de internationalisering van het onderwijs lijken onvermijdelijk. Wij inventariseren wat hierover zoal geschreven wordt.

Internationale studentenmobiliteit: wat gaat er veranderen?

8 april 2020
Internationale samenwerking is essentieel om de coronacrisis door te komen. Maar grootschalige verschuivingen in de internationalisering van het onderwijs lijken onvermijdelijk. In een serie artikelen inventariseert Nuffic wat hierover zoal geschreven en gezegd wordt.