Save the date: eTwinning inspiratiemiddag

eTwinning bestaat binnenkort 15 jaar. Dat gaan we vieren, met jou!

In die 15 jaar zijn er prachtige samenwerkingen ontstaan tussen scholen in heel Europa. Het is tijd om stil te staan bij alle mooie momenten en deze te vieren op 22 januari 2020.

Beginnende eTwinners en ervaren eTwinners kunnen elkaar op deze dag ontmoeten, netwerken én leren van elkaars succesverhalen.

Voor wie is het?

De inspiratiemiddag is voor iedereen die werkzaam is in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs of het mbo. Heb je ervaring met eTwinning en wil je jezelf nog verder ontwikkelen, dan is deze middag echt iets voor jou.

Wat kun je verwachten?

We organiseren een inspirerende middag boordevol workshops, succesvolle praktijkvoorbeelden en interessante presentaties. Zo kun je nóg meer uit jouw internationale samenwerking halen.

Na deze dag ga je geheid naar huis met nieuwe internationale lesideeën en een groter professioneel netwerk. Het programma volgt nog.

Hoe kan ik mij aanmelden?

De inspiratiemiddag is gratis. De aanmeldlink zal in oktober online komen staan, dus houd de Nuffic-agenda, onze nieuwsbrief en social media goed in de gaten!

Schoolreis uitgelezen moment voor internationalisering

10 september 2019
Met de klas een paar dagen naar Rome of Londen. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Leerlingen maken kennis met andere culturen, talen en eetgewoonten. Waarom is internationalisering zo belangrijk?

Nuffic Congres: kies nu je workshops en presentaties

17 juni 2019
Volledig programma met meer dan 40 workshops en presentaties online.