Online eTwinning conferentie

Save the date! Op 7 oktober organiseert het eTwinning-team een online conferentie. Het thema? Onderwijs van de toekomst!
Online
Woensdag 7 oktober 2020 13:00
tot woensdag 7 oktober 2020 17:00
Online
Woensdag 7 oktober 2020
van 13:00 tot 17:00

Ontwikkeling en professionalisering van de docent heeft nog nooit zo’n belangrijke rol gespeeld. Kennis van digitale methodes en educatieve technologie zorgt niet alleen voor meer diverse, actuele en uitdagende lessen. Het zorgt ook voor de ontwikkeling van de ict-vaardigheden van leerlingen en docent.

Het blijft ontzettend belangrijk om fysiek les te geven, om de emoties van de leerlingen te zien en leerlingen persoonlijk te begeleiden. Dat is immers waarom je voor het vak hebt gekozen. Maar gecombineerd met digitale aspecten kan dit het huidige onderwijs tot een hoger niveau tillen!

En dat is juist wat je op onze online conferentie ‘Onderwijs van de toekomst’ kunt ervaren. Want hier staan digitalisering en professionalisering centraal.

Voor wie is het?

De conferentie is voor iedereen die werkt in het Nederlands onderwijs (po, vo, mbo, pabo of lerarenopleiding) of hiervoor wordt opgeleid. Wil je jezelf op professioneel vlak blijven ontwikkelen en zie je de meerwaarde van digitalisering in het onderwijs? Dan is deze middag echt iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Omdat we ons richten op het onderwijs van de toekomst, willen we onze conferentie geheel online laten plaatsvinden. Verwacht geen overvolle dag waar je non-stop aan je beeld gekluisterd zit. Maar een leuke innovatieve middag waar jouw participatie wordt verwacht!

Kosten en aanmelden

De conferentie is gratis. De aanmeldlink komt in juli online, dus houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media goed in de gaten!

Kun je niet wachten en wil je sowieso een plekje reserveren voor dit unieke evenement? Stuur dan een mailtje naar etwinning@nuffic.nl.

Wat is eTwinning?

eTwinning is een digitaal platform om samen te werken met een school in het buitenland.

Jongeren aan het woord (deel 1)

22 juni 2020
Hoe beïnvloedt de coronacrisis het wereldbeeld van leerlingen en studenten?

Juf Dorien brengt positiviteit in coronatijd

22 april 2020
Leerlingen praten via eTwinning met buitenlandse scholieren

Webinar: Starten met eTwinning in het middelbaar beroepsonderwijs

30 september 2020 16:00 - 30 september 2020 17:00
Online
Met eTwinning geef je je studenten een internationale ervaring zonder te reizen. Dit webinar is een introductie van eTwinning.