In dit webinar onderzoeken we de verhouding tussen BIP’s en IaH. Wat is het verschil en wat zijn overeenkomsten? Met welk doel zet je bijvoorbeeld COIL virtual exchange in en wanneer kies je voor een BIP? Kunnen BIP’s en IaH elkaar versterken of zijn het twee aparte strategieën? En welke (verschillende) stakeholders zijn er betrokken in IaH en BIP’s? Hoe inclusief zijn ze beiden?

Tijdens deze sessie van Nuffic Connects deelt een panel van experts hun visie en expertise met ons op dit vraagstuk. Ook nodigen wij jou ook uit om je mening te delen en te reageren. We gaan met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen.

NB tijdens het webinar gaan we niet in op het aanvragen van BIP’s en andere administratieve processen rondom de Erasmus+ subsidie. Voor meer informatie daarover verwijzen we je door naar Mobiliteit (KA131) | Erasmus+ (erasmusplus.nl.

Programma

Werkwijze
Je neemt deel aan een online webinar waarin we, samen met experts in een paneldiscussie, de relatie tussen BIP’s en IaH verder onderzoeken. Ook komen verschillende best practices aan bod. Je wordt uitgenodigd om jouw ervaringen te delen met collega’s.

Leerdoelen
Na deze sessie heb je een aantal doelen bereikt, met name:

  • Je bent bekend met de verschillende perspectieven van experts op de verhouding tussen BIP’s en IaH.
  • Je hebt gereflecteerd op de paneldiscussie van de experts en wat dit voor jouw situatie betekent.

Praktische informatie

Doelgroep
Onderwijsprofessionals werkzaam op een ho of wo onderwijsinstelling.

Datum en locatie
Deze sessie vindt online plaats op vrijdag 26 mei van 10:00-11:00 uur.

Kosten
Gratis

Aanmelden
Je kunt aanmelden via de Nuffic portal.

Vragen
Voor inhoudelijke vragen over deze sessie kun je terecht bij Anouk Vermeulen, avermeulen@nuffic.nl en Virginia van der Ster, vvanderster@nuffic.nl. Technische vragen kunnen naar nufficconnects@nuffic.nl.