Terug naar boven

Het doel van deze bijeenkomst is om kennis en ervaringen te delen. We delen informatie en inspiratie tijdens een panelgesprek en interactieve sessies.

Programma

  • 12:00 uur Lunch
  • 13:00 uur Panelgesprek
  • 14:00 uur Workshops
  • 15:15 uur Netwerkborrel
  • 16:30 uur Einde

Workshops

1. Hoe drempels weg te nemen bij fewer opportunities? Erasmus+
Hoe zorg je ervoor dat alle studenten een internationale ervaring kunnen opdoen? Je krijgt vanuit verschillende perspectieven tips &tricks om studenten in de categorie fewer opportunities duurzaam te verankeren in de Key Action 1 activiteiten.

2. Go!ForAll: Het ervaringsspel over inclusief internationaliseren
Met het interactieve spel Go!ForAll doe je inspiratie op over hoe je een buitenlandervaring met jouw collega’s toegankelijk kunt maken voor alle studenten. Waarom gaan sommige studenten minder snel voor een stage of studie(reis) naar het buitenland? Hier ga je tijdens het spel mee aan de slag door je in te leven in een student die allerlei situaties meemaakt en zo in gesprek te gaan met collega’s van andere scholen.

3. Internationalisation at Home met Build@Home
Met Build@Home ontdek je hoe je internationalisering ook kunt opbouwen vanuit en in je eigen omgeving: @home. De tools en activiteiten in de toolbox leiden je stap voor stap door het proces.

Nog geen lid?

Aanmelden voor een van onze mbo-netwerken kan via deze pagina's:

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar mbo@nuffic.nl.