Terug naar boven

De inschrijving voor de tto Cricket Challenge is gesloten. Heb je vragen over de wedstrijd of de registratie? Mail dan naar tto@nuffic.nl.

Praktische informatie

In 2024 organiseert Nuffic in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond voor de dertiende keer een sportproject voor tto-leerlingen: de tto Cricket Challenge. Leerlingen in klas 2 krijgen de kans om mee te doen aan dit landelijk opgezette project.

Wat gaan we doen?

De tto Cricket Challenge bestaat uit 5 regiotoernooien en, voor de beste scholen, de finale op donderdag 13 juni 2024 bij Kampong CC, te Utrecht.

Je school neemt in mei deel aan een regionaal toernooi waaraan een team van maximaal 10 leerlingen uit klas 2 (exclusief een non-playing scorer, dit is niet verplicht) wordt afgevaardigd. ’s Ochtends zijn er cricket-clinics voor de leerlingen (onder voorbehoud van het totaal aantal aanmeldingen) en ’s middags worden wedstrijden gespeeld.

De toernooi regels van 2024 zijn hier te downloaden (101,47 kB)

Data regiorondes

Er zijn dit jaar in totaal 5 regiorondes. De data van de regiorondes zijn:

Dinsdag 14 mei bij cricket club WSV in Apeldoorn
Donderdag 16 mei bij cricket club Punjab in Rotterdam
Dinsdag 21 mei bij cricket club MOP in Vught
Donderdag 23 mei bij cricket club VCC in Voorburg
Dinsdag 28 mei bij cricket club ACC in Amstelveen

Je kunt via het formulier aangeven waar je keuze voor datum en locatie naar uitgaat. Op basis van de aanmeldingen en de opgegeven keuzes zullen wij een indeling maken.

Let op! De opgegeven keuze kan niet worden gegarandeerd. Wanneer je wordt ingedeeld bij een andere dan de door jouw gekozen datum en locatie, zal je hier zo snel mogelijk van op de hoogte worden gebracht. Houdt er dus wel rekening mee dat je beschikbaar bent op de andere data. Mocht je nu al weten dat je leerlingen op één van de gekozen data niet kunnen, laat het dan weten in de opmerkingen bij het registreren.

Kosten en aanmelden

Doe je voor de eerste keer mee met je school of wil je leraren trainen? Kies dan in het formulier voor het pluspakket van €375,- ex btw. In maart 2024 (op basis van aanmeldingen) vindt de workshop plaats, precieze datum en locatie volgen zo snel mogelijk. Het basispakket is €300,- ex btw. De factuur wordt aan de school gestuurd.

Wanneer de school is ingeschreven gaan wij er vanuit dat je ook mee zal doen. Afzeggingen en oneven aantallen in voorrondes veroorzaken logistieke problemen bij de organisatie en is vervelend voor de andere teams. Zorg daarom ervoor dat je echt beschikbaar bent op de opgegeven keuzes. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 maart 2024.

Aanmelden

Meld je via onderstaande knop aan voor de tto Cricket Challenge 2024.

Meld je aan

Vragen

Heb je een vraag? Mail dan naar tto@nuffic.nl.