Terug naar boven

De inschrijving voor de LinQ-nascholingsreizen is gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden.

Algemene informatie

Vanaf heden kun je je aanmelden voor de nascholingscursus bij Cavilam in Vichy of Tandem taalinstituut in Hamburg. De reis is vanaf zondag 17 maart tot en met zaterdag 23 maart 2024. De cursusdagen van beide nascholingen zijn van maandag 18 maart circa 09:00 uur tot vrijdag 22 maart circa 16:00 uur.

Het volgen van deze cursus wordt sterk aanbevolen om met succes de LinQ-didactiek in de lessen te kunnen integreren. De deelnemende LinQ-docenten zijn ieder jaar bijzonder enthousiast en zien deze cursus als een hoogtepunt van de activiteiten binnen het LinQ-netwerk. Zij komen met nieuwe inspirerende lesideeën en –materialen terug en hebben een band opgebouwd met andere LinQ-collega’s.

Praktische informatie

De cursus -en verblijfkosten zijn op rekening van Nuffic. De reiskosten zijn op persoonlijke rekening of kan in overleg met de school misschien door hen worden vergoed.

  • De eerste lesdag is op maandag 18 maart om 9 uur. Op zaterdag is er geen les.
  • De cursus- en verblijfkosten worden door Nuffic betaald.
  • Deelnemers ontvangen op de eerste cursusdag een bedrag van € 80,- voor de diners.
  • De reis regelt iedereen zelf. Neem voor de zekerheid een annuleringsverzekering.

Vichy
Verblijf in een individuele 'studio' met een keukenblok, op loopafstand van Cavilam. De lunch wordt bij Cavilam geregeld. Ieder zorgt zelf voor het ontbijt en het diner.

Hamburg
Verblijf in het Niu Fusion Hotel in het centrum van Hamburg. Het ontbijt is inclusief bij het verblijf. Ieder zorgt zelf voor de lunch (ma, di, wo, do) en het diner.

Het definitieve programma zal later aan de kandidaten verstuurd worden.

Aanmelden

Het aantal deelnemende docenten per school is afhankelijk van het totale aantal aanmeldingen. In eerste instantie is er plaats voor één docent per sectie. De eventuele ‘tweede’ en/of ‘derde’, etc. docent wordt op een wachtlijst geplaatst.

De inschrijving voor de LinQ-nascholingsreizen is gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden.

Let op: stuur na de ontvangstbevestiging van het LinQ-team een schriftelijk akkoord van de directie met handtekening (verplicht) naar linq@nuffic.nl. Daarna volgt er per mail een definitieve bevestiging van deelname.