Live Q&A: studeren in het buitenland

Live-sessie op Facebook waarin WilWeg-ambassadeurs hun ervaring delen over studeren en stage lopen in het buitenland.
Maandag 12 november 2018
van 20:00 tot 20:30
Maandag 12 november 2018
van 20:00 tot 20:30

Zijn jouw studenten benieuwd hoe het is om op uitwisseling te gaan naar het buitenland? Tijdens deze Live Q&A mogen scholieren en studenten onze ambassadeurs het hemd van het lijf vragen over hun buitenlandervaring.

Canada en Duitsland

Lisa ging 4 maanden naar Montréal, Canada, en Cathelijne vertrok naar Münster in Duitsland. "Wij hebben allebei een fantastische tijd gehad en zijn enorm enthousiast geworden over studeren in het buitenland!"

Zijn je studenten benieuwd naar de ervaringen van Lisa en Cathelijne? Of hebben ze juist vragen over de voorbereiding, financiering of iets heel anders gerelateerd aan study abroad? Dan kunnen ze die stellen tijdens deze Live Q&A sessie.

Week of the International Student

We organiseren deze livesessies in het kader van de Week of the International Student. Tijdens deze week zetten we internationale studenten in Nederland en Nederlandse studenten met een buitenlandervaring extra in het zonnetje. In heel Nederland worden deze week evenementen georganiseerd. Bekijk www.nuffic.nl/wotis2018 voor het overzicht.

Regelen buitenlandstudie gaat iets beter

21 december 2018
Voor een opleiding in het buitenland moet je veel regelen. Dat blijft zo, maar het wordt langzaamaan wat eenvoudiger. Dit blijkt uit een onderzoek van NWS.

Studiebeurzen voor Polen, Japan en Israël

8 mei 2018
Wil jij een tijdje in een ander land studeren? Het Cultureel Verdrag-beurzenprogramma stelt een aantal studiebeurzen beschikbaar voor Polen, Japan en Israël.