Wat staat er op deze pagina?
Terug naar boven

We openen deze maand met de uitreiking van de internationaliseringsprijs en een lezing van geluksprofessor Leo Bormans over hoop en geluk in deze bijzondere tijd.

Meld je ook aan als je op 11 september verhinderd bent, maar de uitreiking en lezing graag later terug wilt kijken.

Over deze kick-off

Programma

14.00 – 14.15 uur: Uitreiking internationaliseringsprijs 2020

14.15 – 15.00 uur: Het Virus van Hoop & Geluk in Coronatijd (Leo Bormans)

Over de spreker

Wat leert het wereldwijd geluksonderzoek ons over menselijk gedrag voor, tijdens en na Corona? Onderzoeker, schrijver en inspirator Leo Bormans zoekt samen met ons naar het antwoord.

Van wereldleiders tot leerlingen. Leo Bormans reist de wereld rond om te vertellen over geluk. Zijn inzichten haalde hij op in de verschillende werelddelen. Hij geeft trainingen aan managers en schrijft ook boeken voor kinderen over geluk.

Bormans is auteur van internationale bestsellers als The World Book of Happiness en The World Book of Hope. Ook is hij o.a. Distinguished Lecturer in Happiness Research aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Tijdens deze lezing zal hij zijn inzichten delen over de rol van hoop en geluk in coronatijd.

Leo Bormans

Maand van de Taal en Wereldburgerschap in het basisonderwijs

Gedurende de Maand van de Taal en Wereldburgerschap kun je elke woensdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag webinars volgen over vroeg vreemdetalenonderwijs, wereldburgerschap en meertaligheid.

Bekijk het volledige webinaraanbod en schrijf je in voor de webinars van je voorkeur.

Vragen?

Heb je een vraag over de Maand van de Taal en Wereldburgerschap in het basisonderwijs of de kick-off? Mail naar: po@nuffic.nl