Wat staat er op deze pagina?
Terug naar boven

Wat doen de leerlingen?

De leerlingen bereiden een Engelse speech voor, dragen deze voor en beantwoorden vragen van de jury en het publiek. De jury beoordeelt de deelnemers op inhoud, originaliteit en overtuigingskracht van hun speech. Ook weegt de jury hun presentatie mee en de manier waarop ze de vragen beantwoorden. Tijdens de regionale rondes mag de speech niet langer dan 3 minuten duren, tijdens de finale is dat 4 minuten.

Data en locaties

De regionale rondes vinden plaats op een aantal verschillende scholen verspreid door Nederland in februari 2021. De winnaars van de regionale rondes doen mee met de nationale finale in theater ‘de Lieve Vrouw’ in Amersfoort op dinsdag 13 april 2021 (onder voorbehoud). Op 19 maart 2021 zal er voor de finalisten nog een workshop gehouden worden om ze voor te bereiden op de grote finale.

Wil je met je school meedoen? Vul hieronder het inschrijfformulier in. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail en documenten om je leerlingen voor te bereiden. Ook de flyer wordt digitaal meegestuurd. De poster ontvang je in de post.

Verschillende Engelse woorden door elkaar heen in verschillende lettertyoe

Let op: We zijn ook nog op zoek naar scholen die een regionale ronde willen organiseren. We houden ook hier rekening met de toekomst en zullen op een later tijdstip in overleg kiezen voor een fysieke of online bijeenkomst. Wil je ons helpen? Vink het aan in het inschrijfformulier, en we nemen contact met je op.

Vragen?

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Junior Speaking Contest 2020-2021. Wil je op de reservelijst of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar tto@nuffic.nl.