Wat staat er op deze pagina?
Terug naar boven

Wat doen de leerlingen?

De leerlingen bereiden een Engelse speech voor, dragen deze voor en beantwoorden vragen van de jury en het publiek. De jury beoordeelt de deelnemers op inhoud, originaliteit en overtuigingskracht van hun speech. Ook weegt de jury hun presentatie mee en de manier waarop ze de vragen beantwoorden. Tijdens de regionale rondes mag de speech niet langer dan 3 minuten duren, tijdens de finale is dat 4 minuten.

Data en locaties

De regionale rondes vinden plaats op een aantal verschillende scholen verspreid door Nederland in februari 2021. De winnaars van de regionale rondes doen mee met de nationale finale in theater ‘de Lieve Vrouw’ in Amersfoort op dinsdag 15 juni 2021 (onder voorbehoud). We organiseren voor de finalisten een workshop om ze voor te bereiden op de grote finale (datum nog niet bekend).

Let op: We zijn ook nog op zoek naar scholen die een regionale ronde willen organiseren. We houden ook hier rekening met de toekomst en zullen op een later tijdstip in overleg kiezen voor een fysieke of online bijeenkomst. Wil je ons helpen? Vink het aan in het inschrijfformulier, en we nemen contact met je op.

Vragen?

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Junior Speaking Contest 2020-2021. Wil je op de reservelijst of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar tto@nuffic.nl.