Terug naar boven

Informatie over bijeenkomst

Tijdens deze fysieke inspiratiebijeenkomst presenteren verschillende basisscholen mooie voorbeelden van internationalisering en wereldburgerschap op school. Ze gaan in op hoe zij internationalisering en wereldburgerschap hebben vormgegeven. Wat waren uitdagingen? Wat zijn goede tips voor andere po-scholen?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Studiereis leerkrachten Noorwegen
  • Internationalisering in je beleidsplan
  • Engels vanaf groep 1 (vvto)
  • International Primary Curriculum (IPC)
  • Subsidie voor verankering internationalisering (IFO)
  • Subsidieprogramma Erasmus+
  • Interactieve uitwisseling, vragen stellen aan de collega’s van de gastschool, andere deelnemers en onze Nuffic-adviseurs

Programma

15.00-15:30: inloop en welkom
15.30 -16.45: presentaties van mooie voorbeelden
16.45-17.15: interactieve uitwisseling, vragen stellen aan collega's van de gastschool, andere deelnemers en onze Nuffic-adviseurs
17:15-17.30: prijsuitreiking en afsluiting

Win een workshop of webinar!

Door deel te nemen aan het programma onderdeel vragen stellen en beantwoorden, maak je kans op het winnen van een Nuffic workshop of webinar op maat voor jouw school!

Aanmelden

Deze bijeenkomst is kosteloos.

Om je aan te melden voor deze bijeenkomst heb je een account nodig in ons klantenportaal. Dit account kun je zelf aanmaken.

Meld je aan

Lukt 't niet om een Nuffic account aan te maken of je aan te melden voor deze bijeenkomst, stuur dan een mail naar po-vo@nuffic.nl en wij zorgen voor de inschrijving.

Kun je er niet bij zijn op 12 oktober? Op 2 november vindt nog een inspiratiebijeenkomst voor het basisonderwijs plaats. Ook daar ben je van harte welkom!
Locatie: Otterlo. Bekijk het programma.

Vragen

Heb je inhoudelijke vragen of vragen over aanmelden? Neem dan contact op met Ab van Rheenen .