eTwinning-seminar in München

Ben je docent in het voortgezet onderwijs of mbo? Dan heb je nu de kans om namens eTwinning Nederland mee te gaan naar een 3-daags eTwinning-seminar in München.
München, Duitsland
Zondag 17 mei 2020 00:00
tot dinsdag 19 mei 2020 00:00
München, Duitsland
Zondag 17 mei 2020
van 00:00 tot 00:00

Over het seminar

Wil je je lesmethodes in een nieuw jasje steken? En je leerlingen of studenten nieuwe culturen laten ontdekken en laten samenwerken met studiegenoten in Europa en daarbuiten? Meld je dan aan voor dit gratis 3-daags eTwinning-seminar in München (Duitsland).

Inhoud

Het thema van het seminar is Learning in the digital age. Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in het onderwijs, voor leerlingen én docenten. Tijdens dit seminar leer je hoe je digitale tools kunt inzetten tijdens je lessen en in je eTwinning-projecten. Je volgt workshops en leert hoe je veilig online samenwerkt via eTwinning.

Netwerken

Het seminar is ook een ideale plek om snel een netwerk op te bouwen met docenten uit eTwinning- en eTwinning Plus-landen. Het doel is om je klaar te stomen voor een eTwinning-project. Zodra je een partner hebt gevonden, kun je meteen een eTwinning-project starten.

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor docenten in het voortgezet onderwijs en het mbo. Het maakt niet uit welk vak je geeft en of je al ervaring hebt met eTwinning. Zolang je een internationaal netwerk wilt opbouwen en binnen 3 dagen een project wilt opstarten, is dit seminar geschikt voor jou.

Aanmelden

Stuur ons vóór 20 maart je motivatie en wie weet ga jij wel naar het internationale seminar in München!

  • eTwinning Nederland maakt een selectie uit de aanmeldingen.
  • eTwinning Nederland betaalt de workshop, overnachtingen en het eten en drinken gedurende het seminar.
  • Reiskosten en overnachtingen, eten en drinken buiten het seminar zijn voor eigen rekening.
  • Je regelt en betaalt zelf de reis en eventuele verzekeringen.
  • Je deelname is goedgekeurd door de school(leiding).

En de winnaar is...

23 januari 2020
Drie scholen hebben een prijs gewonnen met hun internationale eTwinning-project van het afgelopen jaar. De winnaars hebben projecten opgezet over afval en recycling, de Europese verkiezingen en cultuur.

eTwinning maakt internationale ervaring voor iedere mbo’er mogelijk

9 januari 2020
Steeds meer mbo-scholen ontdekken eTwinning, het platform voor online samenwerking tussen Europese scholen. Het is duurzaam, laagdrempelig en biedt iedere mbo’er de kans op een internationale ervaring.

eTwinning seminar in Jordanië

21 april 2020 09:00 - 23 april 2020 18:00
Amman
Onderwijzers werkzaam in het po, vo of mbo, opgelet! Je hebt nu de kans om namens eTwinning Nederland mee te gaan naar een eTwinning-seminar in Jordanië.