eTwinning-seminar in München

Dit seminar gaat NIET door vanwege het coronavirus, maar wordt verplaatst naar een later moment dit jaar. Houd deze agenda in de gaten voor de nieuwe datum.
München, Duitsland
Zondag 17 mei 2020 00:00
tot dinsdag 19 mei 2020 00:00
München, Duitsland
Zondag 17 mei 2020
van 00:00 tot 00:00

Over het seminar

Wil je je lesmethodes in een nieuw jasje steken? En je leerlingen of studenten nieuwe culturen laten ontdekken en laten samenwerken met studiegenoten in Europa en daarbuiten? Meld je dan aan voor dit gratis 3-daags eTwinning-seminar in München (Duitsland).

Inhoud

Het thema van het seminar is Learning in the digital age. Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in het onderwijs, voor leerlingen én docenten. Tijdens dit seminar leer je hoe je digitale tools kunt inzetten tijdens je lessen en in je eTwinning-projecten. Je volgt workshops en leert hoe je veilig online samenwerkt via eTwinning.

Netwerken

Het seminar is ook een ideale plek om snel een netwerk op te bouwen met docenten uit eTwinning- en eTwinning Plus-landen. Het doel is om je klaar te stomen voor een eTwinning-project. Zodra je een partner hebt gevonden, kun je meteen een eTwinning-project starten.

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor docenten in het voortgezet onderwijs en het mbo. Het maakt niet uit welk vak je geeft en of je al ervaring hebt met eTwinning. Zolang je een internationaal netwerk wilt opbouwen en binnen 3 dagen een project wilt opstarten, is dit seminar geschikt voor jou.

Aanmelden

Vanwege het coronavirus zijn we genoodzaakt het eTwinning-seminar in München te annuleren. Het seminar wordt verplaatst naar een later moment dit jaar. Houd de Nuffic-agenda in de gaten voor de nieuwe datum.

Statement van Nuffic over coronavirus

13 maart 2020
Bericht van directeur Freddy Weima over het coronavirus.

15 jaar eTwinning: een terugblik

13 januari 2020
‘Werken en praten met collega’s uit andere landen geeft altijd een kick’