Deze internationale conferenties bieden de gelegenheid om meer te leren over het European School Education Platform (ESEP) en tegelijkertijd is er de mogelijkheid om internationale partners te ontmoeten voor je eTwinning project.

Het thema van deze seminar is 'Well-Being', ook het thema van eTwinning dit jaar!

Lesgeven is een ongelofelijk dankbaar beroep en het mentaal welzijn van kinderen in het klaslokaal, evenals dat van de docenten is van groot belang. Dit seminar biedt niet alleen de kans om meer over dit onderwerp te leren, maar geeft ook inzicht in hoe je eTwinning kan inzetten in het klaslokaal om welzijn van leerlingen en docenten te verbeteren. Bekijk voor meer informatie het programma.

Wie?

Het seminar is voor docenten uit het primair en voortgezet onderwijs, leeftijdscategorie 6-15 jaar. De conferentie is bedoeld voor docenten die nog niet bekend zijn met eTwinning en kennis willen maken met het platform.

Praktische informatie

eTwinning vergoedt alle conferentiekosten zoals overnachtingen, workshops, maaltijden. De reiskosten worden niet vergoedt door eTwinning, maar soms is het mogelijk deze via jouw school (gedeeltelijk) te declareren.

Aanmelden kan tot 12 mei.