Wat staat er op deze pagina?
Terug naar boven

Omschrijving

eTwinning is het officiële Europees platform om internationale samenwerkingen tussen docenten, studenten en leerlingen te stimuleren en te faciliteren op een eenvoudige, leuke en veilige manier.

De conferentie staat dit jaar in het teken van het thema 'Gezonde scholen'. Zowel leerlingen als docenten kunnen het beste op school presteren en functioneren als zij zich fysiek en mentaal goed voelen. Maar hoe zorg je ervoor? Hoe kan eTwinning daarbij helpen? Dat zijn de vragen waarmee wij aan de slag gaan.

Naast de sessies over dit thema is er ook aandacht voor nieuwe en gevorderde eTwinners die meer willen weten over het platform.

De eTwinning conferentie is met name interessant voor leraren, docenten en lerarenopleiders uit het po, vo en mbo. Maar ook de schoolleiders en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.

Meld je snel aan en hopelijk zien we jou dan op 2 oktober 2024, in NBC Congrescentrum Centrum Nieuwegein!

Programma

12.15-13:00 Lunch + registratie
13:00-14:00 Plenair programma
14:10-15:10 Eerste workshopronde
15:10-15:40 Pauze
15:40-16:40 Tweede workshopronde
16:40-18:00 Afsluitende borrel

Lees verder voor meer informatie over de workshops

Daarnaast is er tijdens de conferentie ook de mogelijkheid om kennis te maken met het programma Erasmus+ en vragen te stellen aan onze collega's van het Nationaal Agentschap. Een Erasmus+ uitwisseling is namelijk een ontzettend mooie aanvulling op een eTwinning project!”