Still uit video #Futureproof

Zijn jouw studenten #Futureproof?

Aflevering 1 serie #Futureproof
meer over:
In de nieuwe serie #Futureproof gaan we dieper in op ervaringen van studenten met hun opleiding en hoe dat aansluit op de steeds internationalere beroepspraktijk.
Marjolein Veen
2 minuten

Studenten komen steeds vaker in aanraking met verschillende culturen, internationale contacten en andere talen. Hoe bereid je studenten hier op voor?

In deze eerste aflevering staan interculturele vaardigheden centraal. Wat moeten studenten van nu leren om straks in de steeds internationalere wereld hun werk te kunnen doen? Hoe #Futureproof zijn mbo-studenten Floride en Maria van het Gezondheid, Welzijn & Sport College van Zadkine in Rotterdam? Wat vinden hun praktijkbegeleider, medestudenten en vakdocent?

Wil jij ook internationaliseren op jouw mbo-school? Bel of mail met Nilay Avar of lees meer over internationaliseren in je eigen omgeving. Bekijk ook ons cursusaanbod.

Nog meer nieuws over internationalisering in onderwijs? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.

Nederlandse en buitenlandse studenten leren van elkaar

22 november 2019
Buitenlandse studenten in je school opleiden is enorm waardevol. Niet alleen voor de buitenlandse maar ook voor de Nederlandse studenten. "Het concept van ‘normaal’ of ‘gewoon’ geldt opeens niet meer."

Nuffic op EfVET 2019

17 oktober 2019
Dit jaar is Nuffic aanwezig op de jaarlijkse EfVET-conferentie, hét Europese evenement voor het middelbaar beroepsonderwijs.