Still uit video #Futureproof

Zijn jouw studenten #Futureproof?

Aflevering 1 serie #Futureproof
meer over:
In de nieuwe serie #Futureproof gaan we dieper in op ervaringen van studenten met hun opleiding en hoe dat aansluit op de steeds internationalere beroepspraktijk.
Marjolein Veen
2 minuten

Studenten komen steeds vaker in aanraking met verschillende culturen, internationale contacten en andere talen. Hoe bereid je studenten hier op voor?

In deze eerste aflevering staan interculturele vaardigheden centraal. Wat moeten studenten van nu leren om straks in de steeds internationalere wereld hun werk te kunnen doen? Hoe #Futureproof zijn mbo-studenten Floride en Maria van het Gezondheid, Welzijn & Sport College van Zadkine in Rotterdam? Wat vinden hun praktijkbegeleider, medestudenten en vakdocent?

Wil jij ook internationaliseren op jouw mbo-school? Bel of mail met Nilay Avar of lees meer over internationaliseren in je eigen omgeving. Bekijk ook ons cursusaanbod.

Nog meer nieuws over internationalisering in onderwijs? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.

Schoolreis uitgelezen moment voor internationalisering

10 september 2019
Met de klas een paar dagen naar Rome of Londen. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Leerlingen maken kennis met andere culturen, talen en eetgewoonten. Waarom is internationalisering zo belangrijk?

Nuffic Congres: kies nu je workshops en presentaties

17 juni 2019
Volledig programma met meer dan 40 workshops en presentaties online.