Nuffic op de EAIE 2019

meer over:
Nuffic is ook dit jaar met Nederlandse onderwijsinstellingen aanwezig op de EAIE-conferentie, hét Europese netwerk-evenement voor hogeronderwijsinstellingen.
EAIE 2019 Helsinki

Study in Holland-paviljoen

De EAIE-conferentie vindt plaats van 24 tot en met 27 september in Helsinki, Finland. Vanuit onze stand in het Study in Holland-paviljoen geven we informatie over het hoger onderwijs in Nederland en over accreditatie, alumnibeleid en leven en studeren in Nederland.

Dit jaar presenteren 27 Nederlandse hogeronderwijsinstellingen vanuit het Study-in-Holland-paviljoen hun opleidingsaanbod. Binnen dit paviljoen vertegenwoordigen sommige instellingen zichzelf in hun eigen stand, of in de gezamenlijke Study in Holland stand. Wil je weten op welke tijden een bepaalde instelling uit de Study in Holland-stand beschikbaar is? Bekijk dan ons standschema hieronder. Je vindt ons bij booth #L45.

Schedule Study in Holland Booth #L45‌ (155.8 kB)

The Orange Reception

Ook dit jaar hosten wij samen met enkele partners The Orange Reception voor genodigden. Zij worden hier via de EAIE message service over geïnformeerd. Hou dit dus in de gaten! Instellingen die deelnemen aan het paviljoen ontvangen ter plaatse een uitnodiging.

Sessies en workshops

Wil je tijdens de conferentie deelnemen aan een of meerdere sessies en workshops? Zie hier het overzicht van alle sessies en workshops van Nuffic-medewerkers:

Nuffic workshops and sessions‌ (86.4 kB)

Meer informatie

Meer informatie over de EAIE-conferentie 2019 vind je op de EAIE website. Heb je vragen over de aanwezigheid van Nuffic op de EAIE? Neem dan contact op met Loes Lammertink via het contactformulier.

Nederlandse student centraal in Week van de Internationale Student

11 november 2019
Van 16 tot en met 22 november vindt weer de Week van de Internationale Student plaats. Hogescholen, universiteiten en mbo-scholen door het hele land doen mee.

Reactie Nuffic op het interdepartementaal beleidsonderzoek internationalisering

9 september 2019
Nuffic is blij met de bevestiging van de grote waarde die het kabinet aan internationalisering toekent voor het onderwijs, wetenschap, samenleving, economie en arbeidsmarkt.