Nuffic op de EAIE 2019

Nuffic is ook dit jaar met Nederlandse onderwijsinstellingen aanwezig op de EAIE-conferentie, hét Europese netwerk-evenement voor hogeronderwijsinstellingen.
EAIE 2019 Helsinki

Study in Holland-paviljoen

De EAIE-conferentie vindt plaats van 24 tot en met 27 september in Helsinki, Finland. Vanuit onze stand in het Study in Holland-paviljoen geven we informatie over het hoger onderwijs in Nederland en over accreditatie, alumnibeleid en leven en studeren in Nederland.

Dit jaar presenteren 27 Nederlandse hogeronderwijsinstellingen vanuit het Study-in-Holland-paviljoen hun opleidingsaanbod. Binnen dit paviljoen vertegenwoordigen sommige instellingen zichzelf in hun eigen stand, of in de gezamenlijke Study in Holland stand. Wil je weten op welke tijden een bepaalde instelling uit de Study in Holland-stand beschikbaar is? Bekijk dan ons standschema hieronder. Je vindt ons bij booth #L45.

Schedule Study in Holland Booth #L45‌ (155.8 kB)

The Orange Reception

Ook dit jaar hosten wij samen met enkele partners The Orange Reception voor genodigden. Zij worden hier via de EAIE message service over geïnformeerd. Hou dit dus in de gaten! Instellingen die deelnemen aan het paviljoen ontvangen ter plaatse een uitnodiging.

Sessies en workshops

Wil je tijdens de conferentie deelnemen aan een of meerdere sessies en workshops? Zie hier het overzicht van alle sessies en workshops van Nuffic-medewerkers:

Nuffic workshops and sessions‌ (86.4 kB)

Meer informatie

Meer informatie over de EAIE-conferentie 2019 vind je op de EAIE website. Heb je vragen over de aanwezigheid van Nuffic op de EAIE? Neem dan contact op met Loes Lammertink via het contactformulier.

Internationale studenten onzeker over studie in Nederland

26 mei 2020
De belangstelling van buitenlandse studenten om in Nederland te studeren is ondanks de coronacrisis nog steeds groot, maar dat betekent niet automatisch dat ze zich zullen inschrijven.

Internationale studentenmobiliteit: wat gaat er veranderen?

8 april 2020
Internationale samenwerking is essentieel om de coronacrisis door te komen. Maar grootschalige verschuivingen in de internationalisering van het onderwijs lijken onvermijdelijk. In een serie artikelen inventariseert Nuffic wat hierover zoal geschreven en gezegd wordt.

Week van de Internationale Student

16 november 2020 00:00 - 21 november 2020 00:00
Online
Tijdens de Week van de Internationale Student zetten hogeronderwijsinstellingen, mbo- en middelbare scholen in heel Nederland studenten met internationale ervaring in de schijnwerpers.