Het volledige programma van het Nuffic Congres ‘Duurzaam internationaliseren – hier, daar en online’ staat online. Er is keuze uit meer dan 40 workshops en presentaties, verzorgd door collega’s uit het hele onderwijs en door experts van Nuffic.

Bekijk nu alle sessies van het Nuffic Congres op 10 oktober 2019:

Sessies van het Nuffic Congres

Kies bijvoorbeeld voor een inspirerende sessie over of gelijke behandeling wel echt leidt tot inclusie, of over de discrepantie tussen internationalisering en milieubewustzijn. Er zijn praktische presentaties over digitale tools waarmee leerlingen online internationaal kunnen samenwerken, of luister hoe je de international classroom kan laten bijdragen aan kwaliteit en toegankelijkheid.

Had je je al eerder aangemeld? Open dan onze mail met je persoonlijke link en geef je sessiekeuze door.

Duurzaam internationaliseren – hier, daar en online

Tijdens het congres gaat de onderwijswereld in gesprek over internationalisering. De thema’s kwaliteit, inclusie en duurzaamheid zijn daarbij leidend. We plaatsen de onderwerpen in zowel nationale als internationale context: van primair tot hoger onderwijs.

Lees meer over het Nuffic Congres.

Meer nieuws over internationalisering in onderwijs? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Acht initiatieven voor nieuwkomers en vluchtelingen

20 juni 2019
Goed onderwijs is belangrijk voor de integratie van nieuwkomers en vluchtelingen. Zeven handige initiatieven voor een goede start in Nederland, en één in het buitenland.

Uitdagingen internationalisering thema Nuffic Congres

15 april 2019
Welke stappen moeten we nú zetten voor toegankelijke en duurzame internationalisering?

Innovatieve eTwinning-workshop in Madeira

3 oktober 2019 09:00 - 5 oktober 2019 18:00
Innovatieve eTwinning-workshop, Funchal, Madeira
Werk je in het onderwijs en heb je ervaring met het opstarten van een internationaal project via eTwinning? Kom dan naar de Professional Development Workshop in Funchal, Madeira.

Europees eTwinning-transborderseminar voor taaldocenten

10 oktober 2019 09:00 - 12 oktober 2019 18:00
Europees transborder-seminar voor taaldocenten, Cardiff
Taaldocenten opgelet! Geef jij les aan leerlingen/studenten tussen de 16 en 19 jaar? Dan heb je de kans om namens eTwinning Nederland mee te gaan naar een Europees seminar in Cardiff.