Nieuwe website: testers gezocht

Het zal je vast niet zijn ontgaan: we hebben een nieuwe website. De nieuwe site is het resultaat van veel onderzoek, waaronder tests met gebruikers van onze website.

Maar we moeten blijven testen, en daarvoor zoeken we vrijwilligers.

Wat is er aangepast?

Bij gebruikerstests op onze oude website hoorden we vaak dat er te veel informatie op stond en dat de site te druk was. Uitgangspunt voor de nieuwe website was daarom: eenvoudiger, met relevantere en kortere informatie. Dit heeft geleid tot een geheel nieuwe structuur en vormgeving, en herschreven teksten.

We hebben veel complimenten gekregen na de lancering van de nieuwe website, maar ook suggesties en vragen. Die zijn we allemaal aan het verwerken. En we gaan door met aanpassen, want het kan altijd beter.

Doe mee met gebruikersonderzoek

We willen de nieuwe website testen met echte gebruikers. Dit doen we via korte online onderzoekjes, waarbij we de gebruiker vragen een aantal taken uit te voeren op de site.

Zo’n onderzoekje duurt maximaal 20 minuten en je kunt het gewoon achter je eigen computer doen. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding (en eventueel een headset).

Wil je ons helpen om onze website verder te verbeteren? Geef je dan op als tester!

Aanmelding gebruikersonderzoek Nuffic-website

'2019 was een taai jaar voor Nuffic'

16 december 2019
Toch houdt de directeur van Nuffic vertrouwen in de toekomst. “Wij zijn een veerkrachtige organisatie.”

Voorgenomen besluit OCW over takenpakket Nuffic

17 juli 2019
Recent heeft het ministerie van OCW het voorgenomen besluit kenbaar gemaakt om de subsidie voor Nuffic met ingang van 2021 te verlagen.