Handreiking internationalisering basisonderwijs geactualiseerd

meer over:
Hoe ga je aan de slag met internationalisering in het basisonderwijs? Waar vind je informatie? Hoe maak je een beleidsplan?

Dat staat in de geactualiseerde Handreiking internationalisering primair onderwijs. Speciaal voor bestuurders, schoolleiders en coördinatoren internationalisering in het basisonderwijs hebben Nuffic en de PO-Raad de Handreiking internationalisering primair onderwijs samengesteld.

Subsidiemogelijkheden

In deze digitale uitgave staan algemene informatie, subsidiemogelijkheden, het maken van een beleidsplan, een stappenplan en andere tools. Ook wordt aandacht besteed aan internationale beleidsontwikkelingen.

De Handreiking is geactualiseerd. Alle cijfers zijn aangepast, er is voor een andere hoofdstukindeling gekozen en de tekst is geüpdatet.

Handreiking internationalisering primair onderwijs(1.2 MB)‌ (646.2 kB)

Conferentie 'English for all'

Op 23 maart 2018 vindt dé conferentie over internationalisering op de basisschool plaats.‘English for all: voorbereid de wereld in’ staat in het teken van Engels en wereldburgerschap voor alle leerlingen, van groep 1 t/m 8.

Nederlandse en buitenlandse studenten leren van elkaar

22 november 2019
Buitenlandse studenten in je school opleiden is enorm waardevol. Niet alleen voor de buitenlandse maar ook voor de Nederlandse studenten. "Het concept van ‘normaal’ of ‘gewoon’ geldt opeens niet meer."

Nuffic op EfVET 2019

17 oktober 2019
Dit jaar is Nuffic aanwezig op de jaarlijkse EfVET-conferentie, hét Europese evenement voor het middelbaar beroepsonderwijs.