Handreiking internationalisering basisonderwijs geactualiseerd

meer over:
Hoe ga je aan de slag met internationalisering in het basisonderwijs? Waar vind je informatie? Hoe maak je een beleidsplan?

Dat staat in de geactualiseerde Handreiking internationalisering primair onderwijs. Speciaal voor bestuurders, schoolleiders en coördinatoren internationalisering in het basisonderwijs hebben Nuffic en de PO-Raad de Handreiking internationalisering primair onderwijs samengesteld.

Subsidiemogelijkheden

In deze digitale uitgave staan algemene informatie, subsidiemogelijkheden, het maken van een beleidsplan, een stappenplan en andere tools. Ook wordt aandacht besteed aan internationale beleidsontwikkelingen.

De Handreiking is geactualiseerd. Alle cijfers zijn aangepast, er is voor een andere hoofdstukindeling gekozen en de tekst is geüpdatet.

Handreiking internationalisering primair onderwijs(1.2 MB)‌ (1.2 MB)

Conferentie 'English for all'

Op 23 maart 2018 vindt dé conferentie over internationalisering op de basisschool plaats.‘English for all: voorbereid de wereld in’ staat in het teken van Engels en wereldburgerschap voor alle leerlingen, van groep 1 t/m 8.

Schoolreis uitgelezen moment voor internationalisering

10 september 2019
Met de klas een paar dagen naar Rome of Londen. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Leerlingen maken kennis met andere culturen, talen en eetgewoonten. Waarom is internationalisering zo belangrijk?

Nuffic Congres: kies nu je workshops en presentaties

17 juni 2019
Volledig programma met meer dan 40 workshops en presentaties online.