Laetitia Tudor header

Blijver: Letitia Tudor

uit Boekarest, Roemenië
meer over:
Studeerde International Communications & Management aan de Haagse Hogeschool. Werkt als communicatiecoördinator bij de Council of International Schools. Woont in Den Haag.
Pieter Verbeek
1 minuut
"De werkomgeving is de reden waarom ik mijn land heb verlaten."

"Acht jaar geleden wilde ik studeren in het buitenland. Ik twijfelde tussen communicatie en management. De Haagse Hogeschool was de enige onderwijsinstelling in Europa die beide studies in één programma aanbood. Daarom ben ik dus naar Nederland gekomen.

Eigenlijk had ik niet meteen vanaf het begin de intentie om te blijven, maar na mijn studie begon ik te werken in communicatie. Mijn doel was altijd om bij een multinational te gaan werken op het gebied van marketing en sales. Door mijn stages leerde ik non-profitorganisaties kennen. Dat vond ik zo leuk dat mijn hele plan voor mijn carrière veranderde. Zo kwam ik bij de Council of International Schools terecht.

Ik vind de werkmentaliteit in Nederland heel erg fijn. De Nederlandse directheid waar iedereen me voor waarschuwde, past juist heel goed bij mij. Het is heel anders dan in Roemenië, waar in werk vaak nepotisme en corruptie een rol spelen. Hier heb je een platte structuur op de werkvloer, luisteren mensen naar je en moedigen ze je aan als je een fout maakt. Niemand is immers perfect. Deze werkomgeving is de reden waarom ik mijn land heb verlaten."

Bekijk ook Letitia's videoportret

Rutte versterkt samenwerking met Indonesië

7 oktober 2019
Premier Rutte was vandaag in Indonesië om de sterke onderlinge banden te bevestigen.

10 jaar Wim Deetman Studiefonds

14 juni 2019
Den Haag zendt 49 jonge ambassadeurs voor vrede, recht en veiligheid uit in de wereld. Zij ontvingen in de afgelopen tien jaar een beurs van het Wim Deetman Studiefonds (WDS).