Vakblad Transfer

Transfer, vakblad over internationalisering in het hoger onderwijs, is hét tijdschrift voor iedereen die zich bezighoudt met internationalisering in het hoger onderwijs. Het verschijnt acht keer per jaar en bevat nieuws- en achtergrondartikelen, reportages, interviews, columns, opiniërende bijdragen en een aantal vaste rubrieken.

Transfer biedt inzicht in ontwikkelingen en trends op de nationale en internationale onderwijsmarkt. Zo helpt het blad beslissers, beleidsmakers en uitvoerders van internationaliseringsbeleid hun werk nog beter te doen en draagt het bij aan de doelstelling van de Nuffic om internationalisering van het hoger onderwijs te bevorderen.

Gratis abonnement

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de internationalisering van het hoger onderwijs? Wilt u weten welke trends zich voordoen? Schrijf u dan nu in voor een gratis abonnement op Transfer.

Onafhankelijke redactie

Transfer wordt uitgegeven door de Nuffic. Een journalistiek onafhankelijke redactie is verantwoordelijk voor de inhoud van het blad. De redactie houdt zich van harte aanbevolen voor tips, vragen en commentaar. Neem contact op met de redactie.

Online nieuws

Nieuwsberichten van Transfer verschijnen op www.nuffic.nl/actueel/nuffic-news, in de digitale nieuwsbrief Nuffic News en in de Nuffic News-app.

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Nuffic News

Download de Nuffic News-app voor iPhone via iTunes App Store

Download de Nuffic News-app voor Android en Blackberry 10 smartphones via Google Play

Laatste wijziging: 26-05-2014 14:33
Kwam deze informatie van pas?